SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - GERMANIA 29-24

ROMÂNIA - GERMANIA 29-24 // Ce a spus Cristina Neagu după ce a devenit cea mai bună marcatoare din istorie + Ambros Martin se gândește deja la Norvegia: "Nu îi lipsește nimic, trebuie să ne ridicăm la nivelul ei"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat luni, 03 decembrie 2018 20:35

ROMÂNIA - GERMANIA 29-24 // Naționala României a făcut o partidă sclipitoare contra Germaniei, pe care a învins-o cu 29-24, asiguruându-și calificarea în Grupa 2 Principală de la EURO 2018. 

  • În al doilea meci al zilei din grupă, Cehia o înfruntă pe Norvegia, în direct la TVR 1 de la ora 22:00
  • Pentru România urmează ciocnirea cu Norvegia, miercuri, de la ora 22:00. 

Cristina Neagu, autoarea a cinci goluri, toate reușite în prima repriză, a analizat victoria cu Germania, partidă în urma căreia a devenit cea mai bună marcatoare all-time a Campionatelor Europene. 

"Pentru mine, cel mai important e că am făcut un meci excepțional. Asta e tot ce contează. Sunt mândră că am devenit cea mai bună marcatoare all-time, e un lucru care va rămâne în istorie, dar cel mai mult mă bucură meciul de azi.

Am făcut azi un meci mai bun decât cu Cehia, chiar dacă Gemania s-a apropiat în final, dar am fost mai bune și am meritat victoria", a spus Neagu, la TVR 1. 

"ne-am apărat formidabil"

Ambros Martin, seleționerul României, și-a felicitat jucătoarele pentru jocul impresionat etalat contra Germaniei, dar se gândește deja la confruntarea cu Norvegia de peste două zile (5 decembrie, ora 22:00).

"Bineînțeles că sunt mulțumit. Sunt fericit pentru victoria de azi. Știam că jucăm cu o echipă care avea încredere, dar ne-am apărat formidabil. Am crezut în jucătoarele mele, sunt foarte talentate, și cred că a ieșit foarte bine pentru noi. Am condus tot meciul, mi-a plăcut în special prestația din repriza secundă. Am făcut un meci foarte bun și nu pot să fiu decât mulțumit. 

Norvegia joacă tot timpul la nivel înalte, e mere periculoasă, are calitate, are ofensivă și atac, nu îi lipsește nimic. Trebuie să ne ridicăm la nivelul lor", a spus selecționerul României pentru sursa citată.

 "Sunt foarte fericită, mă bucur enorm că am jucat în această manieră. Mă exteriorizez, ajută mult acest lucru. Mă bucur mult că nu le-am lăsat pe nemțoaice să se apropie. Le vom analiza mâine pe norvegience și ne vom pregăti cum trebuie pentru următorul meci" Denisa Dedu, portarul României, MVP-ul partidei cu Germania

CLASAMENT

ROMÂNIA LA EURO 2018

  • România-Cehia 31-28
  •  România-Germania 29-24
  • 5 decembrie, ora 22:00 România-Norvegia

Vezi și: ROMÂNIA - GERMANIA // Cristina Neagu, direct în istorie! A devenit cea mai bună din toate timpurile după repriza excelentă din meciul cu Germania

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  04 Decembrie 2018, 11:59

Sper sa batem Norvegia. Nu conteaza ca suntem deja calificati, importante sunt si punctele cu care intri in grupa principala. Nu trebuie s-o lasam mai moale. S-a vazut de atatea ori ca deconcentrarea dintr-un meci te poate costa si in meciurile urmatoare, Putem bate Norvegia cu o atitudine ca cea din meciul cu Germania. Va conta mult si arbitrajul, dar sper ca arbitrii sa-si dea seama ca si noi contam in handbalul mare si ca trebuie sa ne trateze cu respect. O nota buna si pentru suporterii echipei nationale care au fost la meciuri. Aseara numai ei s-au auzit, desi Germania e o tara de 4 ori mai mare si infinit mai bogata. Bravo lor!

supereduardo10
supereduardo10  •  04 Decembrie 2018, 10:15

*** de Norvegia care ne-a furat un campionat mondial .....sper sa aibe si ele o data un arbitraj cum ne-au furat ele in semifinala aia. O sa vina ziua cand nu vor mai putea ciordi cu arbitrii si atunci vom sterge pe jos cu ele..poate asta se va intampla chiar miercuri!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

127939151042796
Marcello Kazan  •  04 Decembrie 2018, 08:32

DA... Vorbind de atitudine, sper ca in meciul cu Norvegia, echipa Romaniei sa joace PROFESIONIST... NU vreau sa aud ca au jucat PROST si au pierdut doar pentru ca ERAU DEJA CALIFICATE... Daca vor sa fie campioane SA JOACE CA NISTE CAMPIOANE IN FIECARE MECI... Asta e tot ce am avut de spus...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează