SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - GERMANIA 28-32

FOTO Crina Pintea, în lacrimi după România - Germania: „Ce rost are să mai faci sacrificii dacă totul se întâmplă în spate? Sunt jocuri de culise! EHF nici nu ne-a lăsat să protestăm”

Crina Pintea, în lacrimi după România - Germania // FOTO: Raed Krishan +23   FOTO
Crina Pintea, în lacrimi după România - Germania // FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2022 18:17 / Actualizat miercuri, 16 noiembrie 2022 19:37

Crina Pintea, pivotul de 32 de ani României, a terminat în lacrimi meciul cu Germania, 28-32, ultimul al „tricolorelor” la Campionatul European.

  • Reporterul GSP Andrei Petrescu și fotoreporterul Raed Krishan se află la Skopje, de unde trimit cele mai importante informații despre Europeanul de Handbal Feminin

La interviul acordat la finalul meciului, Crina Pintea nu și-a mai putut stăpâni emoțiile. A vorbit printre lacrimi despre prestația României la turneul final de la Skopje și despre arbitrajul din meciul cu Muntenegru, de marți, 34-35.

România - Germania 28-32, în ultimul meci pentru „tricolore” în grupa principală de la Campionatul European
CAMPIONATUL EUROPEAN
România - Germania 28-32, în ultimul meci pentru „tricolore” în grupa principală de la Campionatul European

Crina Pintea, în lacrimi după România - Germania

„Pentru mine au trecut anii și de fiecare dată s-a întâmplat așa. Nu am mers la Jocurile Olimpice din cauza unor jocuri de culise. E foarte frustrant. Nu mai e vorba despre handbal. Ce rost are să te mai pregătești? 

Ce rost are să mai faci sacrificii dacă totul se întâmplă în spate? Sunt foarte frustrată și foarte dezamăgită. Atâția ani am venit la națională cu un mare vis și nu l-am putut realiza. Sunt tot mai aproape de a mă retrage de la națională... Simt că nu mai putere și speranță. Parcă totul e împotriva noastră. După ieri, ce mai putem face? Noi mereu am spus-o, dar e ca și cum am vorbi cu pereții.”, a spus Crina Pintea. 

Crina Pintea: „EHF nu ne-a permis să protestăm”

Pintea a vorbit și despre intenția „tricolorelor” de a protesta la începutul meciului, dar spune că EHF nu le-a permis.

„Noi am vrut să facem ceva pentru noi, dar nu ni s-a permis. Noi nu avem voie, nu putem face asta. 

Sunt 100% că dacă li se întâmpla franțuzoaicelor sau norvegiencelor, li s-ar fi permis. Sunt jocuri de culise! Ni s-a zis că nu putem face și noi ceva pentru sufletul nostru. Sunt foarte dezamăgită”, a adăugat Pintea.

Felul în care am arătat și am tras spune multe despre ce construim. Unde eram acum cu cele 4 puncte pierdute? După meciul de ieri nu am putut dormi. Când puneam capul pe pernă îmi veneau toate fazele în minte

- Crina Pintea

Citește și:

Bornă uluitoare atinsă de Cristina Neagu: peste 300 de goluri înscrise la Europene!

Federația Română, protest după arbitrajul din România - Muntenegru: „O decizie de «gâgă» nu a fost sancționată și reieșit un alt gol”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
adrian.7
adrian.7  •  17 Noiembrie 2022, 16:05

@Jean_valjean...atâta timp cât Tadici și tabara lui o considera Messi din handbal pe Bojana Popovici antrenoarea de la Muntenegru și nu pe Cristina noastră...pledând grobian cauza la ce te aștepți? Iar interesele sunt simple pentru că este suntem în primele trei campionate ca bani în Europa...deci publicitate, deci fonduri, deci suveica...

bozo76
bozo76  •  17 Noiembrie 2022, 11:48

Am intrat special sa scriu acest comentariu. Parerea mea este ca echipa noastra trebuie sa se bata in fiecare meci si sa ne bucuram de fiecare victorie. Restul sint frustrari care sunt de inteles. Nu e usor sa te bati dar asta e.

lucian_85
lucian_85  •  17 Noiembrie 2022, 11:30
Postat de Zuzu2 pe 17 Noiembrie 2022, 10:56

Doamne cat ne mai place sa dam vina pe altii. Daca eram asa buni batem tot , si pierdeam cu Muntenegru din cauza arbitrajului , dar nu era problema ca deja eram calificati. Cine au vazut toate meciurile , stie ca Romania nu merita semifinala. Am avut cea mai slaba aparare din grupa principala. Neam bucurat la meciul cu Spania de parca am castigat aurul olimpic. Penibil.

Greșit. Foarte greșit. Extrem de greșit. După cum am jucat cu muntenegru da, meritam semifinala. Și dacă era arbitrajul corect și băteam era altfel și meciul cu Germania.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează