SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL

ROMÂNIA - KAZAHSTAN 22-20 // CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA VIDEO Patricia Vizitiu: „Nu mai contează dacă bați la două sau la 10 goluri diferență”

Articol de - Publicat marti, 03 decembrie 2019 13:55

Patricia Vizitiu (31 de ani, inter dreapta) a oferit declarații la finalul meciului câștigat neașteptat de greu de România cu Kazahstan, 22-20.

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii;
  • România a urcat pe 3 în grupă, după ce în această dimineață Muntenegru a învins Ungaria, 25-24. Într-un alt meci, Spania n-a avut probleme cu Senegal, 29-20.
  • Programul României la CM Handbal: România-Muntenegru (mâine, ora 08:00) și România-Ungaria (vineri, ora 12:00);
  • Dacă se clasează în primele 3 ale grupei, România intră într-una din cele două grupe principale, unde va mai juca 3 meciuri. În cazul în care se va clasa în primele două echipe ale grupei principale, România ajunge în semifinale.

„Consider că ne-am făcut noi meciul greu. La acest nivel nu mai contează dacă bați la 2 sau la 10 goluri diferență. Trebuie să ne bucurăm de victorie și să ne pregătim pentru meciul de mâine care va fi foarte important pentru noi.

Eu mă bucur foarte mult pentru fetele tinere, au jucat foarte bine, chiar dacă pe final emoțiile și-au spus cuvântul. Am încredere în această echipă, știm foarte bine ce ne dorim. Suntem dependente de Cristina Neagu, dar trebuie să învățăm să o odihnim”, a declarat Vizitiu.

„Pe mine nu mă interesează ce se întâmplă în grupă. Muntenegru are o echipă foarte bună și sperăm să ne iasă nouă meciul”
Patricia Vizitiu

ROMÂNIA - KAZAHSTAN 22-20 // CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA VIDEO Patricia Vizitiu: „Nu mai contează dacă bați la două sau la 10 goluri diferență”

FOTO: Cristi Preda

ROMÂNIA - KAZAHSTAN 22-20 // CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA VIDEO Patricia Vizitiu: „Nu mai contează dacă bați la două sau la 10 goluri diferență”

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - KAZAHSTAN 22-20 // Neputință! România penibilă pentru a doua oară la Mondial! Cronica lui Dan Udrea de la fața locului: „Fără Neagu suntem în lumea a treia”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1737176836553023
Vladimir Mihailescu  •  03 Decembrie 2019, 23:11

Dragă Patricia, să știi că are mare importanță! Ne dăm seama unde suntem.. când bați pe kazahstan cu 2 goluri în față e ca și cum ar bate România la fotbal pe gibraltar cu 1-0 .. și apoi să vină Ianis la interviu să spună că am luat punctele si suntem în grafic și că jucatorii merită felicitați .... apoi dai de suedia sau de spania și pierzi îngrozitor... mi-aș dori să fiu contrazis mâine dimineață, dar cred că o furăm urât.... Hai cristina! Doar ea ne poate salva...

10153367030922960
Val Superb  •  03 Decembrie 2019, 20:11

Alta fata care nu isi da seama ca locul 4 in grupa e al nostru, perfect dupa valoarea jocului prestat! Oare unii oameni sunt politic invatati sa se minta singuri si sa recite poezii? Sa fim sinceri, imi pare rau pentru doamna Neagu si portari, aceasta echipa exista doar datorita dansei, ma refer la Cristina Neagu! Iar daca te uiti la meciul cu aceste fete din Kazahstan si vezi cum fiecare din lotul nostru ezita mereu sa ia jocul in mana, sa dribleze, sa arunce la poarta cand multe culoare de patrundere se intrevad in fata, cum fiecare are parca frica ca a fost trimisa pe teren, ce mai inseamna handbalul in afara sa marchezi si sa te aperi? Poate nu inteleg eu si tre sa ne prefacem ca trebuie sa plimbam mingea intre noi, desi o scapam din maini ca pe sapun? O fi si asta o tactica de deruta a adversarului, sa o tinem cat mai mult ca sa le-o oferim lor! Poate ne spune Doamna Vizitiu cum poti trage in portarul cazut la pamant, dupa fenta? Si cate astfel de oportunitati avem nevoie pentru a marca cu Ungaria si Muntenegru, ca goluri sigur vom lua destule, la cum ne-au intors numai fetele din Kazahstan unul contra unul!!!???

vladutz13
vladutz13  •  03 Decembrie 2019, 14:30

Limbaj de lemn complet nelalocul lui.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează