SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DIN JAPONIA

ROMÂNIA - KAZAHSTAN 22-20 // Cristina Neagu, exasperată de colege! Critici la time-out: „Stați și așteptați! Hai, Vizitiu, capul sus!”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 decembrie 2019 13:39

ROMÂNIA - KAZAHSTAN 22-20 // Prestația dezastruoasă a României din meciul cu Kazahstan, câștigat greu, 22-20, a pus-o pe gânduri și pe Cristina Neagu, 31 de ani, menajată la partida de azi.  

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii;
  • În această dimineață, Muntenegru a învins Ungaria, 25-24, în timp ce Spania n-a avut probleme cu Senegal, 29-20.
  • Programul României la CM Handbal: România-Muntenegru (mâine, ora 08:00) și România-Ungaria (vineri, ora 12:00);
  • Dacă se clasează în primele 3 ale grupei, România intră într-una din cele două grupe principale, unde va mai juca 3 meciuri. În cazul în care se va clasa în primele două echipe ale grupei principale, România ajunge în semifinale.

În timpul unui time-out cerut de selecționerul Tomas Ryde în repriza secundă, când România conducea cu 16-14, Cristina Neagu a putut fi auzită în timp ce își mobiliza colegele pe un ridicat: 

„Stai un pic, nu suntem deloc active în apărare, asta se întâmplă. Staţi, staţi, staţi şi aşteptaţi...Hai un pic, curaj, să le facem să simtă! Hai, Vizitiu, capul sus!”, le-a transmis Neagu colegelor sale.  

CM handbal // Patricia Vizitiu, declarații după România - Kazahstan, 22-20: "Suntem dependente de Neagu!" 

Clasament Grupa C:

ROMÂNIA - KAZAHSTAN 22-20 // Cristina Neagu, exasperată de colege! Critici la time-out: „Stați și așteptați! Hai, Vizitiu, capul sus!”

Cristina Neagu a primit trofeul de cea mai bună jucătoare din lume: "Nu sunt Messi, nu sunt Ronaldo. Am propria identitate, vreau ca lumea să țină cont de asta"

Citește AICI cronica partidei România - Kazahstan 22-20!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1000833093403035
Bolon Yokte  •  03 Decembrie 2019, 15:34

Altă dovadă( a cîta??) ca naționala României joacă efectiv fără antrenor! Acest Ryde doarme pe banca,pe bani frumoși ,mulți,românești.În alte țări sînt oameni angajați supervizori care analizeaza orice de la munca antrenorului pîna la cea a echipei.Cînd văd ca nu merge un lucru îl corectează. Ryde out!

magic4ever
magic4ever  •  03 Decembrie 2019, 14:33

Foarte slaba Romania fara Cristina Neagu...

vladutz13
vladutz13  •  03 Decembrie 2019, 14:31

Oricum Neagu e antrenor secund de ani buni la nationala... probabil chiar ar putea sa aiba cariera mare in fata ca antrenoare, nu stiu daca isi si doreste lucrul asta.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează