SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

ROMÂNIA LA EURO 2020. Selecționerul Bogdan Burcea e optimist: „Norvegia nu scapă de noi!”

Bogdan Burcea a preluat ”naționala” în luna ianuarie // FOTO Raed Krishan
Bogdan Burcea a preluat ”naționala” în luna ianuarie // FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 18 iunie 2020 14:21 / Actualizat joi, 18 iunie 2020 14:35

Antrenorul României e mulțumit de grupa de la EURO 2020 în care am picat. „E ceea ce mi-am dorit. Tot ce vreau e să fie fetele sănătoase”, a spus Bogdan Burcea.

  • Astăzi a avut loc tragerea la sorți a grupelor Campionatului European de handbal feminin din 2020. România va face parte din Grupa D, una foarte dificilă, alături de Norvegia, Germania și Polonia - detalii, AICI.

Nu scăpăm de Norvegia. Europene, Mondiale, Jocuri Olimpice, nordicele ne urmăresc parcă. Selecționerul Bogdan Burcea are însă o altă viziune. „Poate ele nu scapă de noi! E o grupă OK, sigur dacă noi ne facem treaba. Nu mă sperie însă nicio echipă. Ne avantajează și ordinea meciurilor, spun eu. Meciul cu Norvegia, ultimul, îl putem juca din postura de echipă deja calificată, să jucăm fără presiune", a declarat Bogdan Burcea.

Selecționerul Bogdan Burcea: „România are puterea să învingă orice adversar”

Antrenorul de la SCM Craiova, care nu a apucat să debuteze încă pe banca tehnică a României, din cauza pandemiei de Covid-19, are o singură dorință. „Vreau să fie fetele sănătoase, să nu mai avem probleme. Nici nu mai spun de faptul că, sigur, mi-aș dori să revină și jucătoarele de la Corona Brașov. Dar nu vreau să pun o presiune suplimentară".

Bogdan Burcea s-a arătat optimist și înaintea turneului preolimpic, programat la Podgorica, care a fost anulat din martie 2020 în martie 2021. „Nu avem motive să nu fim optimiști. Repet, dacă voi avea toate fetele la dispoziție, România are puterea să învingă orice adversar. Eu spun că adversarii ar trebui să se teamă de noi", a încheiat Burcea.

Grupa României la Euro 2020

  • ROMÂNIA
  • Norvegia
  • Germania
  • Polonia

România și-a aflat adversarele la EURO 2020! Grupă foarte grea pentru „tricolore”! Cu cine debutăm pe 3 decembrie

Martine Smeets și Barbara Lazovic, la CSM București: transferurile sunt aproape perfectate

Playtech: Ce s-a întâmplat, de fapt, la nunta de cristal a Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. Chiar ea a mărturisit


Comentarii (1)
clarvazatorul
clarvazatorul  •  18 Iunie 2020, 17:44

E foarte bine, Burcea, mai ales ca ne incrucisam cu C!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează