SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM DIN JAPONIA

ROMÂNIA LA MONDIALUL DIN JAPONIA // Radu Voina, cea mai dură reacție: „Ryde ne ia de proști?! Azi m-a scos din minți când l-am auzit. Să își dea toți demisia!” » Se ia și de Neagu: „Să își vadă de treaba ei!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 decembrie 2019 18:09

România a pierdut astăzi categoric cu Japonia, scor 20-37, și a terminat Campionatul Mondial de handbal feminin pe locul 12. Fostul selecționer Radu Voina (69 de ani) a făcut o analiză dureroasă a situației și cere demisia tututor oamenilor din FRH.

„Alexandru Dedu și tot staff-ul lui de la Federație ar trebui să își dea demisia. Am cules ce am semănat, mult amatorism. Ce a demonstrat această echipă este mult amatorism în tot ce a fost. 

Cu rușine spun că nu am văzut meciul de azi cu Japonia, dar nu am pierdut mare lucru. Miercuri fiind, am fost la întâlnirea obișnuită cu foștii mari handbaliști, de care federația se bucura că s-au depărțit, că au 60 de ani și că vor lupi tineri. 

Handbalul se joacă la fel și acum. Mental e cam același lucru. Eu de mult timp atrag atenția. În luna decembrie, când se joacă competițiile oficiale, plătim nota de plată a ceea ce s-a făcut. Sunt lucruri multe care ar trebui spuse. Mariana Târcă, Gheorghe Tadici au început să le spună.

Suntem într-un situație dramatică. Nu se poate să pierzi la 17 goluri. E de neînțeles. Nu am antrenat nimic. Acest antrenor face ce vrea și își bate joc de noi. Ne ia de proști! Azi m-a scos din minți, a zis că totul a fost bine. El trăiește în altă lume sau își bate joc de România, țara de unde câștigă enorm de mulți bani?”, a spus Radu Voina la TV Digi Sport.

Radu Voina: „Neagu să își vadă de treaba ei!”

Radu Voina sugerează că Ambros Martin a părăsit naționala României din cauza haosului de la Federație. Cristina Neagu, liderul naționalei, a criticat decizia lui Ambros din acel moment, dar e pusă la punct de Voina. 

„De ce a plecat Ambros Martin de la echipa României? Nu e treaba Cristinei Neagu ce face un antrenor. Rolul ei e să se antreneze, să joace și să își vadă de treaba ei. Fiecare om are șansa să meargă unde vrea, la mai bine. 

I-aș pune lui Neagu întrebarea de ce a plecat Ambros de la națională? Probabil s-a dus la mai bine, probabil a găsit altă ambianță, altă echipă în care a văzut posibilități mai mari pentru trofee”, a declarat Radu Voina la TV Digi Sport. 

VEZI ȘI: 

ROMÂNIA. Avem adversarele României pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo! Putem da peste două naționale care ne-au învins la CM

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
cschaka
cschaka  •  18 Decembrie 2019, 00:50
Postat de undergrant pe 11 Decembrie 2019, 20:17

Nationala de handbal feminin a Romaniei a obtinut cel mai bun loc posibil pe care-l putea obtine! In loc sa le felicitam pe fete, si pe Ryde, ne raliem lui Radu Voina, care are un singur scop, sa ciuguleasca el in locul suedezului... Fetele au dat totul, si asta-i ce putem, hai sa fim seriosi... Cand aud ca daca era Tadici spulberam Rusia nu stiu ce sa zic! Felicitari Romania, esti nr. 12 din 204 participante!

Aoleu, ai mentalitate de umil. România la handbal feminin era un nume și vrem de la ele Top8 mondial, nu locul 12 jucând ca niște ***. Unde sunt vremurile Marianei Târcă, ale Valentinei Ardean-Elisei, ale Cristinei Vărzaru etc etc..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

saramago
saramago  •  12 Decembrie 2019, 11:01
Postat de necsutzu pe 12 Decembrie 2019, 00:20

Poate sa se zică orice,dar cand incepe sa se vorbeasca de Cristina Neagu nu e de bine. Sa isi vada de bătrânețe lor si Tarca si Voina. Tarca o tot umfla pe fisa si Voina are cu siguranta un mare interes postul de selecționer. Luati-va labele după Neagu sacalilor!

Chiar n-au dreptul la opinie fostul campion mondial și câștigător de CCE Radu Voina și fost câștigătoare de CL Mariana Tîrcă ?

xac13
xac13  •  12 Decembrie 2019, 10:50

Rau intentionat sau necunoscator !!! Dl. MARE antrenor Radu Voina are interesele sale meschine la nationala + plus interesele financiare ale fiului dansului - vinde echipament spotiv echipelor de handbal ??? cand domnia sa a avut toti banii de la partid??? + toate talentele din Romania ...ce a realizat, apoape nimic , a pierdut cu succes si la nationala si echipa de club - tot!!! Societate in criza morala - cu pesedinte cu 7 case din medidatii , primul ministru, traind din 3000 de lei + inregistrat cand cerea 50.000 de COCO ; dn. Maiana Tarca , unde a fost cand fiica ei era dusa cu turma la RECUPERARE !!!, ea fiind si manger la club , unde a fost dl. Tadici , care antreneaza numai romance , timp de 10 ani noi nu mai putem ''scoate'' un inter dreapta decent ( nu jucatoare de mana stanga !!!). Toti suntem de vina , nu numai dl .Ryde , toata societatea romaneasca, imorala , care prin votul ei a validat ciordeala de case . Acum dorim performanta , suntem nemultumiti . Vai , vai,vai !!! Se doreste si distrugerea campionatului intern prin renuntarea la jucatoarele straine . Pe Bune ?! cum poti sa interzici dreptul la munca unor cetateni spanioli , germani , francezi e.t.c. Lasati jucatorii romani sa intre in concurenta . Dns. Cistina Neagu putea foarte elegant sa refuze nationala pe motive medicale , DAR a vrut sa ajute ROMANIA , iar acum handbalistul si antrenorul planetar ii cere sa taca . *** *** *** CUM GREU MAI POTI SA INTALNESTI INTR-O ALTA SOCIETAT

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează