SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL

România - Muntenegru 26-27 // Alexandru Dedu despre Tomas Ryde: „Aș avea mai mult respect față de ultimul antrenor care a adus o medalie pentru România”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 decembrie 2019 11:30

Alexandru Dedu (48 de ani), președintele Federației Române de Handbal, a oferit declarații la finalul meciului România - Muntenegru 26-27.

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii;
  • România joacă meciul decisiv pentru calificarea în grupele principale vineri, cu Ungaria, de la ora 12:00. „Tricolorele” au nevoie de victorie.

„Este prea puțin timp după finalul meciului ca să facem o analiză. Noi toți suntem triști, legat de acest rezultat pe care eu, personal, nu-l voi reproșa echipei. Consider că diferența asta de un gol a fost făcută de plusul de experiență al Muntenegrului.

Fetele au făcut un meci bun și disciplinat din punct de vedere tactic. S-au bătut, au fost vreo patru minute în care am pierdut minigi fără să aruncăm la poartă. Asta a făcut diferența. Meciul cu Ungaria este o finală pentru noi, este șansa noastră. Știm că fetele se vor bate.

Eu aș avea un pic mai mult respect față de ultimul antrenor care a adus o medalie pentru România. Ar trebui să respectăm oamenii care fac ceva. Sunt mulți care nu fac nimic și comentează”, a declarat Dedu, conform TV Digi Sport.

România - Muntenegru 26-27 // Alexandru Dedu despre Tomas Ryde: „Aș avea mai mult respect față de ultimul antrenor care a adus o medalie pentru România”

VEZI ȘI:

România - Muntenegru 26-27 // Cronică de Dan Udrea: „A fost război! Şi am sfârşit sub scut!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
llight
llight  •  04 Decembrie 2019, 19:52

Domnule presedinte de federatie . Noi comentam si nu facem nimic ..problema in schimb este ca "dumneavoastra " faceti exact acelasi lucru . Comentati , nu faceti absolut nimic si mai sunteti si platit pentru asta . #DEduMISIA

1629114660742002
Alboiu Christian  •  04 Decembrie 2019, 14:23

cara-te impreuna cu somnorila dedule

ceaiuri
ceaiuri  •  04 Decembrie 2019, 14:04

daca echipa ar juca ceva...dar fetele joaca uneori de parca se intalnesc pt prima data pe..teren

Vezi toate comentariile (6)
Comentează