SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 26-27

România - Muntenegru 26-27 // Carmen Amariei: „Lipsa experienței ne împinge să facem niște greșeli nepermise la acest nivel”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 decembrie 2019 09:57

Carmen Amariei (41 de ani), fostă handbalistă a României, a comentat înfrângerea „tricolorelor” cu Muntenegru, scor 26-27, în cadrul Campionatului Mondial din Japonia.

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii;
  • România joacă finala pentru calificare vineri, cu Ungaria, de la ora 12:00! Dacă pierdem, suntem OUT!

„Am trăit cu sufletul la gură tot meciul, n-aș vrea să o privim ca pe o înfrângere. Fetele au arătat că pot să joace mult mai bine, și chiar o fac. Lipsa experienței ne împinge să facem niște greșeli nepermise la acest nivel.

Sperăm la o victorie în meciul decisiv cu Ungaria și să ne calificăm în grupa principală. Sunt ferm convinsă că fetele au crezut în victoria de astăzi, dar atât s-a putut”, a declarat Carmen la TV Digi Sport.

România - Muntenegru 26-27 // Carmen Amariei: „Lipsa experienței ne împinge să facem niște greșeli nepermise la acest nivel”

VEZI ȘI:

România - Muntenegru 26-27 // Cronică de Dan Udrea: „A fost război! Şi am sfârşit sub scut!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
powerdinamo
powerdinamo  •  04 Decembrie 2019, 10:41

Intrebarea mea este,de ce nu este Carmen, in corpul antrenorilor, tehnicieni ,de la nationala de handbal feminin???Dedu ala presedintele, ce pazeste la federatia de handbal,cum sa lasi asa o jucatoare pe dinafara???????????????????

adi_stelistul
adi_stelistul  •  04 Decembrie 2019, 10:09

Daca ar fi doar asta poate am avea motive sa speram ceva pentru viitor dar nu sunt deloc convins. Sper insa ca e doar atat, numai ca mie mi se pare ca lipsesc chestiuni de baza in jocul nostru: pivot, extrema, contraatac... Chestii care n-ar trebui sa tina prea mult de experienta, cat de abecedar. In sfarsit, poate gresesc.

bbb7419
bbb7419  •  04 Decembrie 2019, 10:06

lipsa de experienta???poate de creier,de mentalitate suntem tributari geneticii natiei daca e sa cautam vina ,vina e a celor ce fac selectia pe pile,interese si tafna (vezi blocarea la nationala a unor jucatoare doar ca nu sunt obediente cu dedu,presedintele federatiei) as face o analogie cu nationala de fotbal a argentinei in care joaca doar cine vrea messi; jucatoarele astea atata pot:n am vazut nici o idee clara de joc,nici o faza cu adevarat gandita de handbal modern;in schimb am vazut pase gresite,duble,pasi si pe perianu care este de o prostie si nesimtire de neimaginat

Vezi toate comentariile (3)
Comentează