SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL

România - Muntenegru 26-27 // CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA Cristina Neagu: „Sunt mândră de echipa mea. Am încredere că ne vom impune cu Ungaria!”

Articol de , - Publicat miercuri, 04 decembrie 2019 10:05

Cristina Neagu (31 de ani) a oferit declarații după înfrângerea României cu Muntenegru, scor 26-27, în cadrul Campionatului Mondial din Japonia.

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii;
  • România joacă meciul decisiv pentru calificarea în grupele principale vineri, cu Ungaria, de la ora 12:00. „Tricolorele” au nevoie de victorie.

„A fost un meci cu multe momente bune și mai puțin bune. În final, Muntenegru a câștigat; victoria a fost obținută la limită în acest meci. Nu sunt multe de spus, sunt mândră de echipa mea, ne-am luptat foarte bine. Jucăm din ce în ce mai bine, iar acum toată concentrarea va fi pe meciul cu Ungaria de vineri.

Trebuie să câștigăm pentru a ne califica în grupele principale. Nu am urmărit foarte mult meciurile lor, însă am încredere că ne vom impune”, a declarat Neagu la finalul jocului.

Crina Pintea după România - Muntenegru: ”Noi am crezut până la capăt

România - Muntenegru 26-27 // CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA Cristina Neagu: „Sunt mândră de echipa mea. Am încredere că ne vom impune cu Ungaria!”

VEZI ȘI:

România - Muntenegru 26-27 // Cronică de Dan Udrea: „A fost război! Şi am sfârşit sub scut!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  05 Decembrie 2019, 12:00

Mandrie subtire! Ati batut cele mai slabe doua echipe din grupa cu un scor slabut si cu un joc neconvingator! Aveti golaveraj minus !

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  05 Decembrie 2019, 10:06

Ne vor bate unguroaicele de o sa ne sune si rasune toate tobele in cap. Vom spune adio si handbalului feminin dupa cel masculin cat de curand.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  05 Decembrie 2019, 07:22

„Sunt mândră de echipa mea. Am încredere că ne vom impune cu Ungaria!” dupa ce nu vei mai fi langa echipa nationala sau in lotul echipei nationale cu siguranta se va alege praful...acum n-a fost decat un uragan , un semnal de alarma tras inaintea altor turnee finale la care o sa ne chinuim sa mai patricipam... la revedere handbal feminin romanesc.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează