SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL

România - Muntenegru 26-27 // CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA VIDEO Aneta Udriștioiu, afirmație tranșantă: „În atac s-a văzut lipsa noastră de experiență”

Articol de , - Publicat miercuri, 04 decembrie 2019 10:22

Aneta Udriștioiu (30 de ani, extremă dreapta) a vorbit după înfrângerea „tricolorelor” de la Campionatul Mondial, cu Muntenegru, scor 26-27.

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii;
  • România joacă meciul decisiv pentru calificarea în grupele principale vineri, cu Ungaria, de la ora 12:00. „Tricolorele” au nevoie de victorie.

„Am avut șansa noastră să câștigăm acest meci, dar în același timp mă bucur că echipa a jucat mai bine decât în celelalte partide.

Sper din suflet să ne calificăm după meciul cu Ungaria. În apărare ne-am descurcat destul de bine în anumite momente, dar în atac s-a văzut lipsa noastră de experiență. Din păcate, eu am ratat într-un moment în care trebuia să bag mingea în poartă (nr. cu un minut înainte de final, când România era în spate la un gol)”, a declarat Udriștioiu.

„Nu contează rivalitatea dintre unguri și români, doar să ne calificăm, pentru că ne dorim foarte mult asta”
Aneta Udriștioiu

Crina Pintea după România - Muntenegru: ”Noi am crezut până la capăt” 

România - Muntenegru 26-27 // CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA VIDEO Aneta Udriștioiu, afirmație tranșantă: „În atac s-a văzut lipsa noastră de experiență”

VEZI ȘI:

România - Muntenegru 26-27 // Cronică de Dan Udrea: „A fost război! Şi am sfârşit sub scut!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ceaiuri
ceaiuri  •  04 Decembrie 2019, 14:20

daca la 30...nu ai experienta ai cam pierdut timpul pe teren(uneori dam 200la suta pe teren dar cand pierdem inventam alte cauze..)cea mai potrivita sa vb era..portarul

110742643367090
Tiberiu Bogdan  •  04 Decembrie 2019, 11:52

Demisia!

1391972634181505
Adrian Popescu  •  04 Decembrie 2019, 11:08

Chiper stă acasă pentru că Ryde s-a certat cu ea când îi era antrenor...A spus că este indisciplinată tactic, nu muncește și nu stă bine fizic...Specialiștii români care o tot lăudau pe Perianu acum ar trebui să se uite în pământ pentru că l-a experiența ei nu avea voie să joace atât de oscilant...după părerea mea nu este în formă!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează