HANDBAL  ·  CAMPIONATUL MONDIAL

România - Muntenegru 26-27 // CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA VIDEO Crina Pintea: „Așa este în sport, unii câștigă, iar alții pierd”

Articol de — , Miercuri, 04 Decembrie 2019

Crina Pintea (29 de ani, pivot) a oferit declarații la finalul meciului România - Muntenegru 26-27. 

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii;
  • România joacă meciul decisiv pentru calificarea în grupele principale vineri, cu Ungaria, de la ora 12:00. „Tricolorele” au nevoie de victorie.

„Vreau să îmi felicit colegele și să spun că am arătat altfel decât zilele trecute. A fost un meci foarte dificil. Așa este în sport, unii câștigă și alții pierd. Am simțit că toate colegele au luptat până la ultima picătură de energie. Fiecare dintre noi a văzut că poate mult mai mult decât s-a întâmplat în zilele trecute.

Îmi doresc din toată inima să rămânem la fel, cu atitudine. Trebuie să luăm toate lucrurile pozitive din meciul acesta și să câștigăm următorul joc cu Ungaria”, a declarat Pintea, imediat după meci. 

Aneta Udriștoiu după meciul pierdut cu Muntenegru: „N-avem experiență ca echipă” 

VEZI ȘI:

România - Muntenegru 26-27 // Cronică de Dan Udrea: „A fost război! Şi am sfârşit sub scut!”La 57 de ani Dan Bittman a plecat de acasă! Nu-și mai ascunde relația cu o blonda superbă de 24 de ani, cine este

Libertatea

Comentarii (12)

zigic1  •  05 Decembrie 2019, 13:45

Asa e-n tenis, vorba maestrului Toma Caragiu, diferenta Crino, e ca noi pierdem mai mereu, deci, la noi nu se aplica ce spui tu. Cand vrei sa faci pe filozoafa, mai bine te abtii...

ge0x  •  05 Decembrie 2019, 13:19
Postat de mihai_luchian pe 04 Decembrie 2019, 12:19

Dacă ai dovezi că fură președintele, cel mai bine ar fi să le faci publice. Este un subiect foarte important și o acuzație foarte gravă.

Se vede cu ochiul liber ca țara asta e furată. Incepem cu pădurile, cu faptul ca ni se baga pe gat toate gunoaiele importate de afară, cu preturile cele mai mari la electricitate, gaze, combustibil, etc., sabotarea a tot ce e românesc. Si putem continua.

ge0x  •  05 Decembrie 2019, 13:15
Postat de mihai_luchian pe 04 Decembrie 2019, 12:19

Dacă ai dovezi că fură președintele, cel mai bine ar fi să le faci publice. Este un subiect foarte important și o acuzație foarte gravă.

Fugi ba d'aici!

Vezi toate comentariile (12)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2

Rapid - Turis-Oltul Turnu Măgurele

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Napoli - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Chelsea - Bayern Munchen

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1