SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 26-27

ROMÂNIA - MUNTENEGRU 26-27 // Oana Manea pune degetul pe rană: „Sincer, eu n-am înțeles asta”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 decembrie 2019 09:55

Oana Manea, 34 de ani, fost pivot al naționalei României, a comentat înfrângerea dramatică suferită de România cu Muntenegru, în penultimul meci din grupele Campionatului Mondial de Handbal, 26-27. 

Manea a fost nedumerită de selecția făcută de Thomas Ryde, o problemă pe care specialiștii au ridicat-o și înainte de plecarea la Mondialul din Japonia. 

„Eu nu înțeleg de ce lipsește Laura Chiper. Sincer, eu zic că e cea mai bună postul ei (nr. extremă dreapta la CSM București) și e inexplicabil cum de nu a prins selecția pentru Mondiale”, a explicat Oana Manea în studioul celor de la TV Digi Sport. În locul Laurei Chiper, selecționerul a chemat-o la lot pe Sonia Seraficeanu. 

„Eu am încredere în fete, mai ales în Cristina, care știe ce și cum avem nevoie pentru calificare. Are experiență. Dacă avem dorință de victorie și ambiția necesară, o să învingem Ungaria”, a spus Oana Manea, în vederea finalei de calificare, contra Ungariei, vineri, ora 12:00. 

ROMÂNIA - MUNTENEGRU 26-27 // Oana Manea pune degetul pe rană: „Sincer, eu n-am înțeles asta”

Citește și:

CRONICĂ DE DAN UDREA România LA PĂMÂNT! Echipa lui „Somnorilă” a irosit forma IMPERIALĂ a Cristinei Neagu, a luat 7 goluri consecutive și a pierdut la un gol! TOTUL se decide cu Ungaria! 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  04 Decembrie 2019, 11:36

De ce părerea lui Ryde despre Chiper nu este pertinentă dar a lui Pera despre Zamfirescu este luată în seamă...Oana când vine la meciuri nu stă niciodată lângă Cristina, ba mai și vorbește cu asistența urât despre fosta ei colegă...Și o mai bagă și pe Curea la mijloc...

deusdat
deusdat  •  04 Decembrie 2019, 10:50

Cu Ungaria au șanse chiar mai mici decât au fotbaliștii cu Islanda.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează