SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 31-23

ROMÂNIA - NORVEGIA 31-23 // VIDEO Fetele de la naționala României au făcut SHOW în autocar după victoria cu Norvegia: "Din toată inima, pentru România" + 10 fotografii nebune de la meci

FOTO: Marius Ionescu +9   FOTO
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat joi, 06 decembrie 2018 11:56

După un joc absolut entuziasmant, România s-a impus miercuri seara în fața Norvegiei, scor 31-23, și merge cu 4 puncte în faza grupelor principale.

"Tricolorele" lui Ambros Martin s-au dezlănțuit și au declanșat fiesta în autocar, la câteva ore după meci. Relaxate și fericite peste măsură după victoria zdrobitoare obținută în fața nordicelor, jucătoarele și-au testat abilitățile muzicale. 

Pe pagina de Instagram a echipei naționale de handbal  a apărut un scurt filmuleț în care handbalistele românce cântă la unison melodia "Din toată inima", aparținând trupei Voltaj. 

Marius Ionescu, corespondentul foto al Gazetei prezent în Franța, a surprins 10 fotografii care reflectă perfect starea de spirit din lotul naționalei. Vezi imaginile spectaculoase în galeria foto

Vezi și: ROMÂNIA - NORVEGIA 31-23 // Năucite pe teren, norvegiencele au dat-o pe glume: "Pintea e cu 2 metri mai înaltă decât mine" :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
2055346434734483
BM Valentin  •  06 Decembrie 2018, 15:40

cred ca ar trebui sa ne pastram cumpatul...pana la urma nu am castigat decat un meci, nu razboiul...dar deh, suntem romani, pierdem urmatoarele meciuri si apooi ne intrebam de ce...lipsa de concentrare, sau de valoare?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează