SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - RUSIA 22-28

ROMÂNIA - RUSIA 22 - 28 // Extaz în Rusia după victoria cu România: "Anna, Dumnezeule!"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 decembrie 2018 09:25

Rusia s-a calificat în finala Campionatului European de Handbal feminin după ce a învins România, 28-22, și o va înfrunta pe Franța pentru marele trofeu, duminică, de la 18:30. 

  • România și Olanda se înfruntă duminică în finala mică, de la 15:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR HD. 

După victoria în fața României, presa din Rusia a elogiat naționala pregătită de Evgheni Trefilov, dar și pe interul dreapta Anna Vyakhireva (23 de ani), care a marcat 13 goluri.

"Dacă jucam semifinala contra Norvegiei, ar fi fost o mare problemă. Nimeni nu s-a bucurat că România a pierdut-o pe Neagu, dar după aceea ne-am dat seama că avem șanse mai mari. Nu vrem să ne gândim ce ar fi fost pentru noi dacă nu juca Vyakhireva", notează site-ul sport-express.ru

"Anna, Dumnezeule! Vyakhireva este fantastică. A fost cea mai bună jucătoare de pe teren pentru a doua oară, Rusia este în finala Campionatului European. În 2006 am pierdut cu Norvegia, acum va fi diferit. România are doar un vis neîndeplinit: să câștige Campionatul European. În ultimii 10, nici în top 3 nu a ajuns", a fost concluzia trasă de championat.com.

"Rusia fost superioară României. Dintre cele 28 de goluri, 25 au fost marcate de elevele lui Ambros Martin, care antrenează la Rostov Don. Elevele lui Trefilov au făcut o repriză secundă de excepție. Au calmat jocul și au fost foarte bune în atac și în apărare. Vyakhireva a fost de neoprit", a notat și sport.ru.

CITEȘTE ȘI: 

"VIDEO + FOTO Spulberate fără Neagu! Ne-am prăbușit după 25 de minute în fața rusoaicelor. Duminică, finala mică pentru bronz

Ce a făcut Neagu imediat după ce s-a sfârșit prima repriză a semifinalei

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ceaiuri
ceaiuri  •  15 Decembrie 2018, 20:45

e jenant cand te invinge o tipa de 23ani si 1,72 dar ibericul atat a putut

saramago
saramago  •  15 Decembrie 2018, 13:23

Este extaz in Rusia, dar e datorat celor doua hat-trick-uri consecutive izbutite de Ovechkin in NHL. Handbalul are o cota de interes cu mult mai mica ...

andy_dm
andy_dm  •  15 Decembrie 2018, 12:20
Postat de Kiss Péter pe 15 Decembrie 2018, 10:36

Rusia este superioara la toate capitolele.Era un rezultat asteptat.Ne-a umilit o singura jucatoare:Vyakhireva.Oricum, Franta ne va trimite pe locul 4,loc care este mai mult decat multumitor,avand in vedere valoarea noastra in handbalul mondial.

90% de acord cu tine, mai putin cu faptul ca „Franta ne va trimite pe 4”. Franta joaca finala cu Rusia, noi jucam finala mica impotriva Olandei. Dar, da, din pacate oricare dintre cele 3 ne sunt superioare, iar sansele sa batem Olanda sunt aproape de zero. Echipa e in cadere libera, iar fetele sunt cu moralul la pamant, asa ca in mod normal Olanda ne va bate la 7-8 goluri diferenta

Vezi toate comentariile (6)
Comentează