SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM HANDBAL

ROMÂNIA - RUSIA // Oana Manea a prefațat duelul cu Rusia din Main Round + ce spune despre performanța Cristinei Neagu

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 decembrie 2019 20:24

ROMÂNIA - RUSIA // Oana Manea, 34 de ani, fostul pivot al echipei naționale de handbal feminin, retrasă din activitate în acest an, a vorbit despre meciul României cu Ungaria, 28-27, dar și despre duelul cu Rusia de duminică, ora 08:00, din Main Round.

  • România va începe grupa principală duminică, 8 decembrie, împotriva câștigătoarei grupei D, Rusia, meciul fiind programat de la ora 08:00;
  • România-Suedia e marți, 10 decembrie, îde la ora 13:30. România-Japonia e miercuri, 11 decembrie, de la ora 11:00. 

„Să nu ratezi nicio lovitură de la șapte metri înseamnă ceva important și o uriașă responsabilitate”. 

Așa și-a început Oana Manea discursul, lăudând performanța Cristinei Neagu, care a transformat toate cele 9 lovituri de la șapte metri din partida cu Ungaria de vineri. 

„Mi s-a părut inițial că a fost corect dictată lovitura de la șapte metri, apoi n-am mai văzut reluările. Mai contează cum a fost? Părerea mea e că a fost un arbitraj destul de bun”, a spus Oana Manea, la TV Digi Sport. 

„Vorbim de Rusia, o echipă extrem de bună. Toate jucătoarele sunt bune, joacă de foarte mult timp împreună. Va fi un meci foarte greu, dar nimic nu e imposibil. După meciul de astăzi, fetele noastre vor fi și mai motivate” - Oana Manea, despre partida România - Rusia

Clasamente Main Round:

ROMÂNIA - RUSIA // Oana Manea a prefațat duelul cu Rusia din Main Round + ce spune despre performanța Cristinei Neagu

Vezi și: 

ROMÂNIA - RUSIA // Știm orele când joacă România cele 3 meciuri din Main Round

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează