SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - RUSIA, VINERI, 18:30

ROMÂNIA - RUSIA // Oana Manea a presimțit accidentarea lui Neagu: "Chiar am văzut că mergea pe vârfuri. Mai bine tăceam"

FOTO: FRH
FOTO: FRH

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2018 11:27

Fosta internațională Oana Manea opinează că accidentarea Cristinei Neagu (detalii AICI) este cauzată de programul extrem de încărcat.

  • România și Rusia se înfruntă vineri, de la 18:30, în semifinalele Campionatului European de handbal feminin. Partida e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR HD.

"Nu mi s-a părut foarte dură intrarea. Chiar am văzut cu câteva faze înainte că este obosită, mergea pe vârfuri. Mai bine tăceam din gură. Ea mereu face crampe, are dureri musculare. 

Nu a avut nici măcar o zi liberă. Cât poate să reziste un corp? A venit de la club, direct în cantonamentul naționalei, acum a jucat două meciuri importante în zile consecutive.

Ne bucurăm pentru calificare, este o performanță foarte mare pentru sportul românesc. Sper să joace pentru Cristina și să facă un rezultat foarte mare. Cristina le motiva excelent, era liderul lor. Sigur o să îi simtă lipsa", a declarat Oana Manea la TV Digi Sport.  

Vezi și: 

Decizia luată de Neagu după ce a aflat verdictul medicilor » Ce va face căpitanul României

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează