SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - RUSIA, VINERI, 18:30, TVR 1, GSP.RO

ROMÂNIA - RUSIA // "Vom juca pentru Cristina Neagu, ea și-a dat viața pentru națională" » Mesaj mobilizator al lui Ambros Martin înaintea semifinalei cu Rusia

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2018 17:49

Ambros Martin, 50 de ani, selecționerul naționalei de handbal feminin, a vorbit în conferința de presă de azi despre motivația suplimentară pe care o are echipa înaintea semifinalei cu Rusia de la Campionatul European

  • România - Rusia, meci contând pentru semifinalele Campionatului European, se joacă vineri, de la ora 18:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TVR 1!

"Este foarte dificil să jucăm fără Cristina. Nu va putea juca, dar va fi alături de noi. E o motivație pentru întreaga echipă să încercăm să învingem Rusia.

Vom juca și pentru Cristina, toată lumea știe, ea își dorea să obțină un rezultat mare pentru România, și-a dat viața pentru națională . Vom lupta și vom încerca să facem un joc bun pentru a ne îndeplini obiectivul, dar vom juca și pentru Cristina", a spus Ambros Martin, la conferința de presă susținută în această după-amiază. 

Cristina Neagu, cea mai valoroasă handbalistă a lumii, a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate în înfrângerea cu Ungaria de miercuri și va sta departe de teren minimum șase luni. 

Vezi și: Trefilov dinamitează vestiarul înaintea duelului cu România: "Nu pot să îmi felicit elevele! Perspectiva nu e îmbucurătoare"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
phlorinn
phlorinn  •  14 Decembrie 2018, 08:56

Jucam pentru noi, pentru Cristina, pentru Romania sunt doar vorbe goale. In primul rind trebuie sa jucati ca o echipa si sa jucati handbal. Acest sport se joaza in 7 cu portar si 6 pe atac si aparare. La noi pina acum au existat doar portarii si linia de 9m cu plus pivot. Nu am auzit deloc de extreme, joc pe contraatac si rotatia jucatoarelor. Doar 4 jucatoare la 9m nu vor putea duce tot meciul.

fairplayromania
fairplayromania  •  13 Decembrie 2018, 22:43

Bravo fetelor ! Jucati pentru Cristina,jucati pentru voi, jucati pentru Romania si pentru parintii vostri !!! Aveti o sansa unica !!! Vrem sa ne aducem aminte de voi peste ani la un pahar de vorba...trec repede aceste clipe minunate...

ceaiuri
ceaiuri  •  13 Decembrie 2018, 19:28

am avut un noroc chior de ne-am calificat(norv si ungaria au si ele 2infrangeri si ne-am dus la 1 gol...norv putea sa invinga ung cu inca 2 goluri in plus daca stiau...sau martin pe final a introdus rezervele si se putea duce 1 gol ,dar noi cand nu avem o jucatoare sa execute un 7m,despre ce vb)dar ar fi bine sa ne tina pana in ..finala

Vezi toate comentariile (4)
Comentează