SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - SENEGAL 29-24

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA VIDEO Alexandru Dedu, după prima victorie de la Campionatul Mondial: „Mi-e greu să fiu optimist”

Articol de , - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 13:26

Alexandru Dedu (48 de ani), președintele Federației Române de Handbal, a vorbit după meciul România - Senegal 29-24, de la Campionatul Mondial din Japonia.

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii.
  • Următoarele meciuri ale României: Kazahstan (3 decembrie), Muntenegru (4 decembrie) și Ungaria (6 decembrie).
  • Dacă se clasează în primele 3 ale grupei, România intră într-una din cele două grupe principale, unde va mai juca 3 meciuri. În cazul în care se va clasa în primele două echipe ale grupei principale, România ajunge în semifinale.

„A fost un meci greu. A fost important pentru echipă și pentru moralul fetelor acest rezultat. Suntem bucuroși că s-a terminat cu o victorie. Am văzut consistență în multe părți, în apărare, iar în atac niște soluții inedite.

Îmi este greu să fiu optimist, fiindcă a fost o înșiruire de lucruri care s-au întâmplat. Înfrângerea de ieri a fost greu de digerat”, a declarat Dedu.

...despre Cristina Neagu: „A fost peste ceea ce mă așteptam de la ea în momentul de față, ținând cont de perioada de timp lungă în care nu a jucat handbal. S-a autodepășit și sunt convins că e obosită”

„Am fost foarte plăcut surprins de modul în care jucătoarele tinere s-au bătut. Se vede clar că își doresc mult să demonstreze că sunt utile echipei naționale”
Alexandru Dedu, președinte FRH

+29 FOTO

CLASAMENT GRUPA C

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SENEGAL 29-24 // Corespondență din Japonia » Africa ne pansează rănile. Victorie fără emoții pentru naționala noastră!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
1634546053472199
Damian Mihai  •  02 Decembrie 2019, 09:08

Domnule , cu amar va.spun, ca aveti perfecta drepdrep.Ryde este intr-adevar praf.Nu s- a văzut nicio schemă de joc; un haos total în atac,adică niciun concept de.joc. S-a văzut clar ca noile venite la lot nu s-au integrat.Nu vad nicio șansă în fața Ungariei,iar cu Muntenegru poate.avem noroc.

fortzzza
fortzzza  •  02 Decembrie 2019, 00:45

Romania nu se califica din grupa! Pe cine eliminam? Muntenegru sau Ungaria? O gluma. Spania ne-a dat cu terenul in cap!

robby73
robby73  •  01 Decembrie 2019, 18:41
Postat de Bolon Yokte pe 01 Decembrie 2019, 17:49

Cristian Gațu (cei care iubesc handbalul știu cine e,spre deosebire de cei cu ,,făină-n nas”) spune ca n-a vazut nici o schemă de joc,nici o schimbare facuta la timpul ei,iar ca Ryde n-are nici o vină(adică e praf!) Și de vină sînt cei de le federație care l-au angajat!

De vină sunt părinți tăi. Sper că nu ai frați și nici copii.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează