SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL

ROMÂNIA - SPANIA 16-31 // „Au decolat ca niște rachete! Toate discuțiile și-au pierdut sensul” » Cum au comentat spaniolii lecția de handbal predată „tricolorelor”

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 noiembrie 2019 13:17

România a pierdut categoric în fața Spaniei, scor 16-31, în primul meci de la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Presa din Spania a jubilat după prestația perfectă din fața „tricolorelor”.

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii
  • Următoarele meciuri ale României: Senegal (1 decembrie), Kazahstan (3 decembrie), Muntenegru (4 decembrie) și Ungaria (6 decembrie).
  • Dacă se clasează în primele 3 ale grupei, România intră într-una din cele două grupe principale, unde va mai juca 3 meciuri. În cazul în care se va clasa în primele două echipe ale grupei principale, România ajunge în semifinale.

„«Războinicele» au decolat ca niște rachete! Toate subiectele care pot fi aduse în discuție privind debutul într-o competiție de asemenea anvergură își pierd sensul când se confruntă cu o realitate indiscutabilă, cum este descătușarea naționalei de handbal feminin la campionatul mondial. 

Intrarea ei în scenă a fost mai frumoasă decât în orice ipoteză optimistă, o partidă senzațională, cea mai bună din ultimii ani. Fetele au făcut franjuri o echipă de mare valoare internațională ca România, pe care a dezarmat-o cu apărarea agresivă”, au scris spaniolii de la Marca după victoria categorică obținută în fața României.

Vezi și: 

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // EXCLUSIV Cristina Neagu, în stare de șoc după România - Spania 16-31: „Sincer, nu văd niciun lucru bun, dar ce altceva să fac?”

Viorel Mazilu, atac devastator asupra lui Ryde și a handbalistelor „tricolore”: „Puteam să luăm un stâlp în locul lui Perianu. Lamentabil! Am mers din prostie în prostie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
159033828487862
Daniel Nedelcu  •  30 Noiembrie 2019, 15:37

...este un debut trist,...dar oarecum previzibil,deoarece eram în cădere liberă...sperăm pe mai departe la un viitor la care nimeni,nu investește nimic!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează