Comentarii (10)
vicol_vali  •  11 Decembrie 2018, 02:45

Trebuia bătută Olanda, acum toată lumea o joacă emoțional că trebuie bătută Ungaria. Trebuie bătut tot, Spania, Ungaria, Rusia în semifinale, Franța în finală.

nea_vanea.60  •  10 Decembrie 2018, 22:56

Nu va mai bateti capul, nu putem ajunge in semifinale. Romancele sunt incapabile sa faca performanta, in sensul ajungerii intr-o finala, mare sau mica. Si nici un antrenor din lume nu le poate schimba mentalitatea si atitudinea de precupete. Unul din locurile 7-8 va fi suficient pentru ele...

adyy25  •  10 Decembrie 2018, 22:53
Postat de Razvan Marcel pe 10 Decembrie 2018, 18:48

Dacă batem Spania, rămâne doar Ungaria. Se pune punctele din grupe, suntem în fata Norvergia și a Germania, ce tot atâtea calcule?

Amalfabet mic. Se pune punctele? Iar in ceea ce priveste calculele....esti inapoiat rau. In caz de egalitate cu mai multe echipe, se face clasament doar cu meciurile directe. Iar acolo ai doua victorii(cu Germania si Norvegia), dar ai avea si doua infrangeri(cu Olanda si Ungaria). Ca atare, ai avea 4 puncte, la fel ca si celelalte. Iar aici intervine golaverajul din aceste meciuri directe. Ma rog. Este prea grele pt tine. Ca sa iti raspund in stilul tau

Razvan Marcel  •  10 Decembrie 2018, 18:48

Dacă batem Spania, rămâne doar Ungaria. Se pune punctele din grupe, suntem în fata Norvergia și a Germania, ce tot atâtea calcule?

dinamo_fan  •  10 Decembrie 2018, 16:45

cand nu impachetati peste, faceti scenarii sf.

alb_rosu_in_vn  •  10 Decembrie 2018, 15:46

In aceasta varianta, marea perdanta ar fi Olanda. Depinde si la ce diferenta va pierde contra Norvegiei. Norvegia e frustrata rau, va vrea sa bata atat Spania, cat si Olanda, la diferente cat mai mari. Am vazut cum au jucat contra Ungariei, cu cate furie. Noi depindem doar de noi, ne trebuie minim 3 puncte cu Spania si Ungaria, dar eu sper sa le batem pe ambele. Desi Spania n-a aratat cine stie ce forta pana acum, meciul contra lor nu e dinainte castigat. Va trebui sa ne facem jocul din primele 3 meciuri si nu vom avea probleme. Hai fetelor, Hai Romania!

alb_rosu_in_vn  •  10 Decembrie 2018, 15:33

Nu e un scenariu SF, ci unul perfect posibil (exista postari in acest sens inca de aseara). Norvegia poate bate Olanda, mai greu de realizat mi se pare s-o bata Germania pe Olanda. Dar e posibil. Noi am gresit ca le-am lasat pe olandeze sa se departeze atat de mult. Partea buna e ca nu s-au dus pana la 10-12 goluri si pana la urma au ramas doar 5. Sper sa batem Spania la scor cat mai mare si daca o fi sa ne bata Ungaria, macar sa nu luam multe. Dar eu cred ca echipa noastra e capabila sa bata atat Spania, cat si Ungaria. Pana la urma, important ar fi sa batem Ungaria, ca sa ne calificam in semifinale (numai sa nu ne strice Spania golaverajul!). In perspectiva unei finale, mi-ar fi greu sa aleg intre Olanda si Norvegia (daca se va califica). Vad ca toata lumea se teme de Norvegia, dar noi am batut-o. In schimb am pierdut clar contra Olandei. Important este sa ne calificam in semifinale si de acolo, orice este posibil.

supereduardo10  •  10 Decembrie 2018, 14:33

Romania este in semifinala ce tot o dati cu calcule nu are cine sa ne incurce e diferenta prea mare de valoare

vladutz13  •  10 Decembrie 2018, 14:32

Nu stiu ce-o fi SF la treaba asta. Este perfect posibil: Norvegia bate Olanda, noi batem Spaina. Mai departe raman 2 meciuri echilibrate, noi cu Ungaria si Germania cu Olanda... nu stii ce iese. Sper sa nu ne coste infrangerea la scor de aseara... noroc ca s-au relaxat olandezele pe final si am mai strans.

spinoza  •  10 Decembrie 2018, 14:25

Da' voi altceva n-aveti de facut? Romania castiga tot, inclusiv finala!

Comentează