SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM HANDBAL

ROMÂNIA - UNGARIA 28-27 // VIDEO Jucătorii de la Dinamo și CFR Cluj, în EXTAZ după golul decisiv al Cristinei Neagu: imaginile senzaționale au fost publicate pe Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 decembrie 2019 17:06

România a obținut o victorie dramatică în fața Ungariei, scor 28-27, la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia, „tricolorele” obținând astfel biletele pentru calificarea în Main Round.

  • Citește AICI cronica meciului dintre România și Ungaria!
  • România va începe grupa principală duminică, 8 decembrie, împotriva câștigătoarei grupei D, Rusia, meciul fiind programat de la ora 08:00.
  • „Tricolorele” vor continua marți, 10 decembrie, împotriva Suediei, de la ora 13:30. Grupa se va încheia miercuri, 11 decembrie, contra țării gazdă Japonia, de la ora 11:00. 

Ultimul minut al partidei, unul interzis cardiacilor, a adus golul victoriei izbutit de Cristina Neagu, iar emoțiile n-au cuprins doar tabăra României, ci și sutele de mii de fani care au urmărit meciul din fața televizoarelor. 

A fost și cazul jucătorilor de la Dinamo și CFR Cluj. Aceștia au postat în paginile lor de Instagram clipuri video cu bucuria imensă de după lovitura de la șapte metri executată cu succes de Neagu. 

Vezi și: 

ROMÂNIA - UNGARIA 28-27, CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // VIDEO Lecția pe care a învățat-o Denisa Dedu după victoria dramatică din Japonia:, „Încă nu-mi vine să cred că am câştigat"

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
153795115118246
Mihai Horvat  •  06 Decembrie 2019, 18:20

Superb!!!

speranta2023
speranta2023  •  06 Decembrie 2019, 17:25

Bucuria este deplina dupa un asemenea epilog.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează