SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL

ROMÂNIA - UNGARIA 28-27, CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // VIDEO Lecția pe care a învățat-o Denisa Dedu după victoria dramatică din Japonia:, „Încă nu-mi vine să cred că am câştigat"

Articol de , - Publicat vineri, 06 decembrie 2019 16:46

România a învins dramatic Ungaria, scor 28-27, și s-a calificat în grupa principală a Campionatului Mondial de handbal feminin din Japonia. Denisa Dedu (25 de ani) era în stare de şoc imediat după final şi spune că a învăţat din această partidă că „niciodată nu trebuie să renunţi”.

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii.
  • Citește AICI cronica meciului dintre România și Ungaria!
  • România va începe grupa principală duminică, 8 decembrie, împotriva câștigătoarei grupei D, Rusia, meciul fiind programat de la ora 08:00.
  • „Tricolorele” vor continua marți, 10 decembrie, împotriva Suediei, de la ora 13:30. Grupa se va încheia miercuri, 11 decembrie, contra țării gazdă Japonia, de la ora 11:00. 

- Denisa, felicitări! 
- Pfff! Nu cred aşa ceva, chiar nici nu-mi vine să cred că am câştigat acest meci! Am făcut o primă repriză slabă, am început prost, ne-au condus clar. Dar n-am cedat şi am crezut până la final. 

- A fost vreun moment în care ţi-ai pierdut încrederea? 
- Pfaaa, chiar nu ştiu ce să zic. Într-adevăr, am trecut prin momente grele, mai ales în prima repriză. Dar să ştii că am mai trecut prin astfel de momente în cariera mea, ca adversarul să ne conducă la multe goluri şi apoi să urmeze o revenire. Chiar sunt mândră de ce am realizat în această seară. Am dovedit atitudine. 

- Ce lecţie te-a învăţat acest meci? 
- Că niciodată nu trebuie să cedezi! Niciodată, şi acest meci va fi un exemplu pentru toată cariera mea de aici înainte 

- A fost o partidă câştigată cu inima? 
- Clar! Ne-am sacrificat toate în repriza a doua, am fost o echipă şi asta s-a văzut! Mă bucur că e o seară mare pentru România.

 - Aţi avut o galerie impresionantă! Au fost foarte mulţi români în sală!
 - Incredibili, chiar dacă suntem la aproape 10.000 de kilometri de casă, au venit şi aici, ne-au susţinut, nu s-au oprit o secundă, nici când Ungaria avea 6 goluri avans. Jos pălăria pentru fani, simt o împlinire şi mai mare fiindcă am reuşit prin această victorie şi calificare să le aducem bucurie.

VEZI ȘI:

Ungaria nu e prima victimă! Cristina Neagu a mai condus România spre o revenire senzațională

ROMÂNIA - UNGARIA 28-27 // Kim Rasmussen, antrenorul Ungariei, furios pe arbitraj: „A fost o rușine ce s-a întâmplat în ultimele minute!”

Ce urmează pentru România: adversarele și programul din grupa principală a Campionatului Mondial din Japonia 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  06 Decembrie 2019, 19:44

dedu,aia proasta si profitoare de...nume,sa taca dracului din gura!!!Cu un ANTRENOR DEVARAT nu ar avea dreptul nici sa care sacosa lui Dumanska!!!O Federatie de ***!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nightought
nightought  •  06 Decembrie 2019, 18:33

Mereu ai avut comentarii negative ba la adresa Simonei Halep ,ba la adresa Romaniei la orice sport !Tu nu esti un patriot ,asa ca taci naibii din gura ! Ipocritule !

bazinga
bazinga  •  06 Decembrie 2019, 18:12

A fost ceva de domeniul incredibilului!O sa revenim cu picioarele pe pamant dupa meciurile cu rusoaicele si suedezele...Oricum,s-au autodepasit ale noastre fete in acest meci memorabil !BRAVO LOR!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează