SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL

ROMÂNIA - UNGARIA // Zsuzsanna Tomori se teme de Cristina Neagu și Crina Pintea: „Dacă le neutralizăm pe ele, câștigăm!” + declarații măgulitoare despre naționala „tricoloră”

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 decembrie 2019 09:48

Zsuzsanna Tomori (32 de ani), interul stânga al naționalei Ungariei, a prefațat înfruntarea decisivă dintre România și Ungaria. 

„Evident că le lipsesc jucătoarele suspendate de la Corona Brașov. Au o problemă și cu Neagu, abia revenită după accidentare, dar am observat că a început să joace din ce în ce mai mult. Prezența ei se simte. Dacă reușim să o neutralizăm pe ea și pe Crina Pintea, avem o șansă mare să câștigăm. Trebuie să fim agresive, să le arătăm că nu au șanse! Dacă stăm bine în defensivă avem șansa să le surprindem des pe contraatac”, a spus Tomori conform Nemzetisport.hu.

„România nu renunță niciodată!”

Veterana lotului maghiar, alături de portărițele Eva Kiss și Agnes Triffa, toate ajunse la 32 de ani, Tomori știe cum își poate ajuta mai tinerele colege.  

„Trebuie să fim pregătite din punct de vedere mental. Avem nevoie de calm, de liniște, nu trebuie să ne panicăm. Chiar dacă o să avem un avantaj de 2-3 goluri, nu e nimic rezolvat. Am observat că româncele nu renunță niciodată. E important să îmi sprijin colegele. Am vorbit mult zilele astea, trebuie să fim o familie, să nu dăm vina una pe cealaltă când greșim, să ne suplinim”, a adăugat Tomori.

Cum au pregătit „tricolorele” meciul cu Ungaria

Vezi și: 

ROMÂNIA - UNGARIA // CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA » EXCLUSIV FOTO&VIDEO Ce făcea Ryde la ultimul antrenament înaintea finalei cu Ungaria

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // EXCLUSIV Per Johansson, antrenorul Muntenegrului: „Sunteți favoriți cu Ungaria, aveți ce nu are nimeni în lume!” 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează