SPORTURI  »  HANDBAL  »  POVESTE

EXCLUSIV Roxana Ciuhulescu dezvăluie un moment cumplit prin care a trecut la 18 ani: „Mă gândeam «Doamne, azi e ziua în care mor». Am văzut preotul, m-a miruit și mi-a citit ceva”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 februarie 2022 09:19 / Actualizat duminica, 20 februarie 2022 09:49

Roxana Ciuhulescu (43 de ani) a povestit pentru GSP LIVE care a fost cel mai greu moment prin care a trecut.

Consilierea ministrului Sportului a povestit că la vârsta de 18, când juca handbal, a trecut printr-o operație la genunchi, după o ruptură de ligamente, dar totul a mers prost după ce a forțată de doctor să meargă imediat după intervenție.

Roxana Ciuhulescu a renunțat la handbal după o accidentare cumplită

„Eu am făcut handbal de performanță și m-am lăsat pentru că am avut un accident urât pe teren. Am trecut prin două operații.  Am jucat handbal de la 12 la 18 ani. Am făcut parte din aceeași generație cu Carmen Amariei, am fost colege la lotul național. Am jucat ca inter la club, iar la națională eram pivot. Nu am avut o carieră lungă și de aceea lumea nu mă știe.

Venisem din cantonamentul naționalei sub 18 ani. Trebuia să stau acasă câteva zile, dar îmi era dor de echipa de club și m-am dus la echipă. Eu mă antrenam deja cu senioarele de la clubul Antilopa. Am intrat în meci și m-am accidentat. Am suferit o ruptură de ligament încrucișat și ruptură de menisc. Aveam 18 ani. Am fost prinsă între două jucătoare, mi-au prins piciorul... Nu știu. Am urlat, am fost dusă la spital și am stat cu piciorul în ghips vreo 8 săptămâni. Ulterior, am fost operată.

La câteva ore după operație, doctorul mă tot împinge să mă plimb. Ziceam «Domnule doctor, nu pot să îmi simt piciorul». El spunea «Nu există așa ceva. Ți-a trecut anestezia. Dă-te jos». M-am dat jos, ajutată de o asistentă. La un moment dat am amețit și am căzut pe piciorul operat. Tubul care făcea drenajul mi-a secționat ligamentul. Am urlat, am plâns în hohote. 

Când mă duceam către salon, urlând și ținându-mă de femeia aceea care era jumătate din mine, din sens opus venea un preot. Mă gândeam «Doamne, azi e ziua în care mor». A venit preotul, m-a miruit, mi-a citit ceva. Am zis că mor în ziua aceea.

A urmat o perioadă de recuperare, m-am întors la echipă, iar în prima săptămână m-am accidentat din nou. Eram programată la o nouă operație, dar am zis «Gata! Nu mă operez, prefer mă las de sportul de performanță». Am suferit ca un câine. Timp de 6 luni nu îmi găseam rostul. Totul mi-a fost năruit.

După 6 luni m-am dus la Dinamo și am făcut volei. Se pregăteau să mă legitimeze, dar m-am accidentat iar. Mi-am dat seama că nu mai pot face sport de performanță”, a mărturisit Roxana Ciuhulescu la GSP Live.

VIDEO oxana Ciuhulescu, fiică de baschetbaliști: „Mi-era fică să nu cresc și mai mult, în clasa a 9-a au crezut că sunt profesoara”

Citește și: 

Dezvăluiri incredibile » Roxana Ciuhulescu, hărțuită de un nume important: „E un mare antrenor, fost mare jucător. A fost extrem de insistent și de obraznic”

Ce a pățit Roxana Ciuhulescu imediat după eliminarea de la Survivor: „M-au urcat o oră jumate, izolată, într-o mașină” » Cât a slăbit în câteva săptămâni de concurs

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
22robert03
22robert03  •  20 Februarie 2022, 10:57

Nu cunosc reusitele din Min Sportului a acestei doamne dar toti ii stim viata particulara de parca ne pasa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close