SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Roxana Gatzel Han a plecat de la Oltchim şi va juca la ultima clasată, SCM Craiova » Întoarcerea acasă

Roxana Han (31 ani) joacă la Oltchim din 2006
Roxana Han (31 ani) joacă la Oltchim din 2006

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2012 19:42

Pentru că nu mai prindeau echipa la Oltchim, Roxana Gatzel Han şi Melinda Geiger au fost anunţate de conducerea Oltchimului să-şi caute alte formaţii. Han, care mai avea contract pînă în vară, a putut pleca liberă, în timp ce Geiger doar sub formă de împrumut.

"Noi am dat bani pe ea cînd am luat-o de la Baia Mare. Mai are contract un an şi jumătate. Cine o doreşte definitiv trebuie să plătească", a declarat preşedintele Petre Berbecaru. Geiger e dorită de campioana Germaniei, Thuringer, dar Oltchim cere pe ea 50.000 de euro. "În ţară poate pleca gratis. Ea îşi alege unde să meargă", a anunţat Berbecaru. HCM Roman, CSM Bucureşti, SCM Craiova, HCM Baia Mare o doresc în lotul lor, dar Geiger nu e decisă încă.

În schimb, Roxana Han a ales cu sufletul. Craioveancă, ea vrea să se întoarcă acasă. Nu a contat că SCM Craiova e pe ultimul loc în Liga Naţională. Roxana vrea să le ajute pe doljence să evite retrogradarea. Va debuta sîmbătă, în tricoul Craiovei, chiar la meciul cu HC Zalău, formaţia lui Gheorghe Tadici, acolo unde Roxana a jucat cei mai mulţi ani.

Roxana Gatzel Han a plecat de la Oltchim şi va juca la ultima clasată, SCM Craiova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dorindeva
dorindeva  •  26 Ianuarie 2012, 15:17

Multumim Roxana Gatzel Han pentru momentele placute si meciurile in care ne-ai bucurat prin jocul tau la Zalau, Oltchim si la nationala. Vei ramane mereu in inimile noastre si in galeria marelor jucatoare din handbalul romanesc. Ai ales bine, cu sufletul, iti dorim un final de cariera linistit si fara accidentari.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează