SPORTURI  »  HANDBAL  »  ETAPA A 23-A

Rulmentul şi Oltchim merg braţ la braţ

Articol de - Publicat miercuri, 07 mai 2008 00:00

Rulmentul Braşov a învins cu 32-24 la Baia Mare şi continuă să aibă punctaj maxim după 21 de partide disputate în Liga Naţională. Şi Oltchim a cîştigat însă fără probleme în faţa formaţiei HC Zalău, 35-20 pe teren propriu. Celelalte rezultate ale etapei a 23-a s-au încheiat cu următoarele rezultate: HCM Buzău-Jolidon Cluj 30-31; Oţelul galaţi-Tomis Constanţa 27-24; Dunărea Brăila-HCM Roman 29-22; Cetate Deva-Rapid CFR 30-36. În clasament conduc Oltchim şi Rulmentul Braşov cu 42 de puncte, dar ardelencele au un meci mai puţin disputat.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (11)
 •  09 Mai 2008, 09:27

mia placut meciul shi mia placut km au jucat rulmentistele..se vede kta energie au in ele shi sunt sigura k va bate shi p lavrik in finala cupei cupelor :*

 •  08 Mai 2008, 13:42

Asa am vazut si eu. Un meci in care BM a fost depasita clar. Asta e prapastia dintre VL, BV si restul campionatului. Titlul se va decide numai in meciul direct. In rest, la aceasta ora, nici o echipa nu le poate bate. Arbitrii au fost mult sub nivelul diviziei A. Au lasat jocul mult prea dur (chiar daca unele jucatoare mai apelau la simulari). Daca arbitreaza asemenea insi la VL-BV, o sa-i manince Tadici.

 •  08 Mai 2008, 01:51

E clar ca Valcea-Brasov decide campionatul!Am fost la meci.Nici vorba de blat.Rulmentul cu 2 jucatoare plus Vizitiu si sun Hee,echipa solida.Cu Gogarla,motorul si liderul lor,cu Neagu care-si face treaba,chiar daca risipeste destul de multe mingi,cu poarta f. buna,extreme bune,la pivot mai slabuta!Oricum ,avem doua echipe f.bune in campionat,Oltchim si Brasov.Una de stat iar cealalta privata!!Speram sa maiapara si alte echipe si sponsori,pentru a putea aduce jucatoare de valoare!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează