SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORONA BRAȘOV

EXCLUSIV Deciziile după scandalul de dopaj de la Corona Brașov » Suspendări drastice pentru 17 jucătoare!

ANAD a anunțat pedepsele jucătoarelor de la Corona Brașov care au apelat anul trecut la metoda interzisă de laseroterapie intravenoasă
ANAD a anunțat pedepsele jucătoarelor de la Corona Brașov care au apelat anul trecut la metoda interzisă de laseroterapie intravenoasă

Articol de - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 20:08

ANAD a anunțat pedepsele jucătoarelor de la Corona Brașov care au apelat anul trecut la metoda interzisă de laseroterapie intravenoasă

Comisia de Audiere a sportivilor și personalului asistent al sportivilor a stabilit pedepsele celor 17 jucătoare de la Corona Brașov care au încălcat regulamentul doping și au efectuat servicii de terapie cu laser intravenos, metodă interzisă de WADA.

După toate audierile și probele prezente la dosar, Comisia a stabilit următoarele pedepse:

  • un an și trei luni pentru Daciana Hosu, Cristina Laslo și Bianca Bazaliu;
  • un an și patru luni suspendare din activitatea sportivă pentru Ana Maria Lopătaru, Eliza Buceschi, Daria Bucur, Natasha Nolevska, Elaine Gomez și Ivona Pavicevici;
  • un an și opt luni de suspendare pentru Andreia Ciuciulete, Oana Căprar, Claudia Lăcătuș, Marilena Neagu, Elena Pătuleanu, Diana Popescu, Sorina Târcă și Victoria Timoșenkova.

Se va deduce durata suspendării provizorii din data de 25 noiembrie, 26 noiembrie, 29 noiembrie sau 3 decembrie, în funcție de momentul în care sportivele au fost anunțate de ANAD. În termen de 21 de zile sportivele pot face Apel la decizia Comisiei.

Trei oficiali, pedepse aspre

Nu numai jucătoarele au avut de suferit. Doctorul echipei brașovene, Marius Capră a fost suspendat 4 ani, președintele clubului, Liviu Dragomir, doi ani și jumătate, iar directorul tehnic Mariana Tîrcă doi ani. Antrenorii Ion Crăciun și Marius Novanc nu sunt pe lista suspendaților, neexistând dovezi împotriva lor. 

Citește mai multe știri de handbal:

Cum s-a aflat de cazul de la Brașov » Poze pe Facebook și Instagram în timp ce făceau laserterapie!

Ce au făcut handbalistele de la Corona acuzate de dopaj? Iată pas cu pas procedura interzisă de agenția antidoping

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
clarvazatorul
clarvazatorul  •  11 Iunie 2020, 03:53

Bine ca nu le-ati dat 2 ani dupa ce au mai si colaborat! Rusoaicele se dopau fara ca voi sa stiti, le-ati prins numai la teste, si nici nu au recunoscut nimic. Si au primit 2 ani. Cam atat a luat si Sorina Tarca. Nu zicea nimeni sa primeasca vreo 6-9 luni, fie si 1 an, dar voi le-ati ingreunat totul... Totul se plateste si se intoarce in viata, "Cristiane"!

clarvazatorul
clarvazatorul  •  11 Iunie 2020, 03:47

Clubul se numeste CORONA Brasov, suspendat pe 19.11 (Covid-19 de la Apocalipsa 9 cu molima, razboiul si foametea; si Daniel 11 de la Daniel 11:2 razboiul ce vine in cativa ani!).

clarvazatorul
clarvazatorul  •  11 Iunie 2020, 03:46

Balaj asta e o sluga a licuricilor! Fetele au fost descoperite, instiintate ca fiind dopate pe 19 noiembrie. 19 noiembrie = 19.11! ***. Si 11 vine de la Daniel 11:2, razboiul ce va veni dintre Vest si Est. Rusine sa iti fie Balaj, aia aparut de nicaieri la NADA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează