SPORTURI  »  HANDBAL  »  BUDUCNOST-SCM RM. VÂLCEA 33-27 (21-12)

S.O.S. apărarea! Rm. Vâlcea a pierdut cu Buducnost și a primit din nou peste 30 de goluri

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 august 2019 22:27

SCM Rm. Vâlcea, campioana României, a primit iar peste 30 de goluri, dar a făcut cea mai bună repriză din meciurile de până acum în compania lui Buducnost, scor 27-33. Antrenorul Florentin Pera are în continuare mari probleme de efectiv.

SCM Rm. Vâlcea a pierdut clar meciul amical susținut sâmbătă seara, la Podgorica, cu fosta câștigătoare a Ligii Campionilor, Buducnost. Prima repriză a fost cea cu probleme pentru campioana României. 

Muntenegrencele au condus cu 21-12 la pauză, o repriză în care Vâlcea a avut mari probleme în defensivă. Antrenorul Florentin Pera nu are însă soluții în condițiile în care apărătoarele centrale gândite de el, Samara da Silva și Ana Maria Dragut, nu pot evolua, fiind accidentate. În plus, cea mai bună jucătoare a campioanei în sezonul trecut, Alicia Fraga Fernandez, a rămas și ea la Vâlcea, fiind în refacere după o ruptură musculară. 

Echipa care câștiga campionatul în România, sezonul trecut, mai ales datorită apărării, trebuie să găsească acum alte soluții în defensivă. 
Vâlcencele s-au trezit în partea a doua. Au jucat mult mai exact, apărarea 5Ă1 a dat roade și SCM s-a apropiat la 5 goluri. 

Portarul Batinovici, dar și Liscevici și Glibko au fost cele mai bune jucătoare ale vâlcencelor. 

„Sunt mulțumit de atitudinea fetelor, și-au dorit, nu au cedat niciun moment. Nu caut scuze, dar arbitrajul a fost unul ca la Podgorica. Am și fost eliminat în repriza a doua pentru proteste, zic eu justificate”, a declarat tehnicianul vâlcean. 

Oltencele au resimțit parcă, un pic, și starea de oboseală, având programate trei meciuri în 24 de ore. „Jucăm împotriva unor adversari de Liga Campionilor. Asta ne-am dorit ca să vedem ce probleme mai avem de rezolvat. Dacă doream neapărat rezultate căutam să jucăm în compania unor echipe modeste, dar nu așa progresezi”, a adăugat Pera.  

Antrenorul Dragan Adzici și-a dorit, probabil, un imbold moral în fața echipei pe care o va întâlni și în grupele Ligii Campionilor. Muntenegreanul a jucat tot meciul cu piesele sale de bază, Jaukovici, Mehmedovici, Radicevici și Lazovici.  

Partida revanșă între cele două echipe va avea loc duminică, de la ora 19:30, ultimul meci în Muntenegru pentru campioana României. 

Buducnost 33 
Radicevici 8, Jaukovici 7, Mehmedovici 7, Raicevici 3, Brnovici 3, Lazovici 2, Ramusovici 2, Pletikosici 1. Antrenor: Dragan Adzici 

SCM Rm. Vâlcea 27 
Elghaoui 8, Glibko 5, LIscevici 5, Gonzales 4, M. Lopez 2, Zamfirescu 2, Norgaard 1. Antrenor: Florentin Pera 

Citește și:

CSM București, a treia victorie la Annliz Cup » „Tigroaicele” joacă finala în Suedia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează