SPORTURI  »  HANDBAL  »  DEZVĂLUIRE

Salarii ameţitoare plătite din bani publici la echipa de handbal feminin CSM Bucureşti! Ce jucătoare conduce la acest capitol

Articol de GSP - Publicat joi, 01 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 01 mai 2014 11:45

Gazeta Sporturilor dezvăluie azi situaţia incredibilă de la echipa de handbal feminin CSM Bucureşti, locul 7 în Liga Naţională, dar unde se plătesc salarii fabuloase.Cu un buget de 1,2 milioane de euro anual din bani publici, clubul n-a reuşit să ajungă nici măcar în play-off-ul campionatului.

3 jucătoare au salarii de peste 5.000 de euro lunar! Campioană la acest capitol este Oana Manea, pivotul echipei naţionale, cu 8.000 de euro! Alte 4 jucătoare din Brazilia au fost achiziţionate şi se vor încadra şi ele în acest plafon salarial.

Află din ediţia tipărită a Gazetei, disponibilă la chioşcuri, dar şi din ediţia digitală, lista completă cu salariile lunare ale jucătoarelor de la CSM şi cum explică municipalitatea alocarea unor asemenea sume din bani publici.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (111)
razvyyc
razvyyc  •  03 Mai 2014, 22:35
Postat de lexxus57 pe 01 Mai 2014, 17:02

Se vede ce capitala handbalului e valcea.Cu o echipa f slaba, nici dracu nu vine la meciurile echipei.Suporteri de rezultat sunteti.

Vezi ca esti pe langa.... Se vede ca nu ai participat la nici un meci pe acolo. Anul asta au avut spectatori suficienti in sala (raportat la pozitia din clasament), chiar mai multi decat veneau in vremurile bune la partidele din campionat. Pentru ca-ti plac comparatiile cu HCM, te anunt ca si in sala Lascar Pana batea vantul cand echipa mergea rau (nici macar nu era codasa clasamentului).

utaaradan
utaaradan  •  01 Mai 2014, 22:23

credeam ca-i vorba despre clubul dinamo, despre care nu scrie nimeni, e tabu. dupa Pandurii, Petrolul, acum a venit randul celor de la handbal feminin. totusi e o diferenta, aceste cuburi primesc bani de la primarii, nu de la bugetul de stat via ministere.

looser72
looser72  •  01 Mai 2014, 22:10

decat bani furati de ponta, ungureanu, boc, etc mai bine bagati in sport... mi-e cam mila de amaratii astia ca nu o sa mai aiba hidromasaj in toate cele 5-7 bai, dar asta este, se descurca ei din alta parte....

Vezi toate comentariile (111)
Comentează