SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA

Salariul uriaș al lui Ambros Martin dezvăluit de Gheorghe Tadici » Fostul selecționer prevede un viitor sumbru

Foto: Marius Ionescu
Foto: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2018 17:26

Naționala României de handbal feminin a terminat pe locul 4 la Campionatul European din Franța, lucru ce l-a nemulțumit pe Gheorghe Tadici, care spune despre selecționerul Ambros Martin că nu e un antrenor de nivelul naționalei noastre.

Fostul selecționer Tadici dezvăluie și salariul uriaș pe care-l încasează antrenorul spaniol de la cârma naționalei României.

"Mai mulţi colegi mă întrebau ce s-a schimbat în jocul echipei de când e dânsul la echipă. Faţă de un antrenor român, care în trei ani primea vreo 18.000 de euro, aici e vorba despre 130.000 de euro pe an", a declarat Gheorghe Tadici pentru Prosport.

Tadici spune că e sceptic în privința lui Ambros Martin: "Cred că are un mare handicap pentru că el nu e în campionatul României, nu e în cultura noastră...

Se merge pe medaliaţi înainte de competiţii, ne medaliem singuri şi de acum sigur că vom spune că a fost un rezultat bun, ne califică, nu mai avem dureri de cap pentru Mondialul de anul viitor, dar am curajul să spun că dacă lucrurile merg ca acum, nu ne calificăm la Jocurile Olimpice".

Vezi și:

VIDEO Naționala de handbal feminin a României a revenit în țară! Ce au spus elevele lui Ambros Martin la aeroport

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
argus
argus  •  18 Decembrie 2018, 00:48

Tadici este un intrugant si mai are putin sa nege valoarea antrenorlor, altii, decta cei ce simt romaneste"!

ceaiuri
ceaiuri  •  17 Decembrie 2018, 18:05

mda..multi bani pt un antrenor care lucreaza cam..o luna pe an,ne tb un antrenor roman care cunoaste toate echipele rom si jucatoarele mai ales,pt ca avem nevoie de jucatoare noi in lot...si el sa mearga pe don,sa faca plaje la m azov....

1037235313056897
Mihai Grandori  •  17 Decembrie 2018, 18:02

Eu l-as da afara fara sa clipesc ptr ca nu poti sta cu fundul in doua luntre !!! Cine a castigat cupa EHF cu Craiova cred ca poate avea si o grija mai aplecata ptr Nationala .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează