SPORTURI  »  HANDBAL  »  HC DOBROGEA SUD - POLI TIMIȘOARA 29-24

Salvarea vine din tribune » Moment UNIC în meciul dintre HC Dobrogea Sud și Poli Timișoara :)

FOTO: Facebook @HC Dobrogea Sud Constanta
FOTO: Facebook @HC Dobrogea Sud Constanta

Articol de - Publicat joi, 24 mai 2018 19:37

Un moment inedit s-a întâmplat la Constanța, în meciul câștigat de HC Dobrogea Sud contra celor de la Poli Timișoara, scor 29-24, în partida pentru locul 5 în Liga Națională masculină.

În minutul 40 al întâlnirii, când gazdele conduceau cu 22-16, interul stânga al Constanței, Stefan Vujovici a fost agățat pe semicerc de timișoreanul Alin Câmpan. Tricoul sârbului a cedat, fiind pur și simplu sfâșiat și constănțeanul a trebuit să iasă pe marginea terenului. Cum oficialii constănțeni nu aveau pregătit încă un echipament cu numărul 11, salvarea a venit din tribune.

Un fan al lui Vujovici, care purta tricoul la meci, s-a dezbrăcat și l-a aruncat în teren internaționalului din țara vecină. Drept mulțumire, Vujovici i-a trimis un sărut platonic.

La final, fanul și-a primit tricoul înapoi, dar și promisiunea că va avea unul de la idolul său cu autograf!

HCD Constanța a învins la final cu 29-24 și a terminat Liga Națională pe locul 5 în clasament, după ce câștigase și primul meci cu Poli Timișoara, 23-22, pe Bega. A fost ultimul meci în care pe banca "rechinilor" a stat secundul Marko Isakovici, din sezonul viitor HCD urmând să fie pregătită de macedoneanul Zvonko Sundovski.
Constanța va participa și în ediția viitoare a cupelor europene, după ce în acest sezon a câștigat Cupa României, în urma unei finale tot împotriva Politehnicii Timișoara, 23-21

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  25 Mai 2018, 08:48

bravo !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează