SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Şania va juca în Emirate!

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2009 00:00

Jucătorul echipei Steaua, Alin Şania, va pleca în Emiratele Arabe Unite, unde va încheia negocierile cu un club din Dubai pentru un contract pînă la sfîrşitul sezonului. "Alin are acceptul meu personal. El este în tratative încă de săptămîna trecută. Acest club din Dubai l-a dorit şi pe Marian Filip, dar nu s-au înţeles pînă la urmă", a declarat Constantin Cazacu, finanţatorul steliştilor. Astfel, Şania nu va ajunge la convocarea echipei naţionale, la Oradea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  24 Octombrie 2009, 09:49

cine esti tu sa dai acorduri personale jucatorilor? CSA SEEAUA nu mai are nici un cuvant de spus? macar in ceasul al 12-lea ar fi cazul sa-si prezinte pozitia,pentru a salva daca se mai poate aceasta echipa(cu palmares impresionant),din mainile murdare ale acestui individ.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează