SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

sase goluri Varzaru

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 septembrie 2007 00:00

sase goluri Varzaru
Extrema dreapta a "nationalei" Romaniei, Cristina Varzaru (foto), a revenit pe teren dupa o pauza de o jumatate de an. Varzaru a jucat 40 de minute si a contribuit din plin la victoria echipei sale, Viborg, in meciul cu Randers, inscriind de 6 ori. Viborg, adversara Oltchimului in grupele Ligii Campionilor, daca vilcencele vor trece de calificari, e pe primul loc in Danemarca dupa doua etape.

Constanta umilita la Ploiesti!
Constanta umilita la Ploiesti! Meciul de debut al Ligii Nationale, Uztel Ploiesti-HCM Constanta, a adus prima mare surpriza. Campioana Romaniei a pierdut cu 20-26 (7-13). Gazdele au condus tot meciul, cel mai bun jucator al partidei fiind portarul Razvan Cenusa, transferat de la Resita la Ploiesti in aceasta vara. Principalii marcatori au fost Gabriel Stanciu 11 goluri, respectiv Miodrag Kazici 5. In repriza a doua s-a iscat o bataie generala intre cei 15 suporteri veniti de la Constanta si suporterii ploiesteni, fiind nevoie de interventia fortelor de ordine. (Anastase Vlasceanu - Ploiesti)

Radoi si Bora revin pe teren

Mia Radoi (40 de ani) si Victorina Bora (35 de ani), foste componente ale "nationalei" Romaniei, s-au decis sa revina pe teren. Fostele handbaliste ale Oltchimului vor sa ajute formatia craioveana SCM Craiova sa promoveze in prima liga. Ele vor fi antrenate de Gheorghe Sbora, care a cochetat si el cu "nationala" Romaniei. Presedintele gruparii doljene este Mugurel Gusatu, fost fotbalist la Universitatea Craiova, Poli Timisoara si Heerenveen (Olanda). (Gabi Cirjaliu, Rm. Vilcea)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează