SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA FLORILOR

EXCLUSIV Scandal după SCM Râmnicu Vâlcea - CSM București » Jucătoarele, băgate în ședință: „Să vă fie rușine, e cea mai mare umilință!”

Handbalistele de la SCM Râmnicu Vâlcea au fost certate de oficialii clubului / Sursă foto: Sabin Malisevschi
Handbalistele de la SCM Râmnicu Vâlcea au fost certate de oficialii clubului / Sursă foto: Sabin Malisevschi

Articol de - Publicat marti, 15 martie 2022 14:37 / Actualizat marti, 15 martie 2022 15:02

Handbalistele de la SCM Râmnicu Vâlcea au fost certate de oficialii clubului după ce au cedat pe terenul campioanei CSM București cu 19-32.

Eșecul de sâmbătă de la București cu CSM, 19-32, nu a rămas fără urmări la SCM Râmnicu Vâlcea. Înaintea antrenamentului de luni, jucătoarele au fost băgate în ședință de conducătorii vâlceni. 

Să vă fie rușine pentru rezultatul de la București! Este cea mai mare umilință din ultimii 4 ani pe care o trăiește handbalul vâlcean în campionat!”, le-a transmis, pe un ton deloc amical, președintele clubului, Florin Verigeanu.

Florin Verigeanu: „La Vâlcea trebuie să joci cu dăruire și să pui suflet”

Sezonul trecut, CSM a învins-o pe SCM Râmnicu Vâlcea cu 32-26. Verigeanu le-a transmis jucătoarelor că în vară se va trage linie și, indiferent dacă mai au contract sau nu cu echipa, cine nu corespunde va pleca. Niciuna dintre jucătoare nu a luat cuvântul. 

„La Vâlcea trebuie să joci cu dăruire și să pui suflet. Nu se poate să dați în repriza secundă doar 9 goluri și să primiți 19”, a tunat președintele Verigeanu, la adresa jucătoarelor.

A fost stabilită data pentru alegerile de la FRH » Cine sunt cei patru candidați + au început deja controversele
FRH
A fost stabilită data pentru alegerile de la FRH » Cine sunt cei patru candidați + au început deja controversele

Obiectiv pentru SCM Râmnicu Vâlcea: doar victorii

În finalul ședinței, handbalistelor li s-a impus să câștige toate cele 10 partide rămase până la finalul campionatului și să termine sezonul pe locul 3

Momentan, SCM Râmnicu Vâlcea este pe locul 4, cu 34 de puncte din 16 meciuri. Echipa mai are de jucat 5 meciuri acasă și 5 în deplasare, iar în ultima etapă o va întâlni pe teren propriu pe Rapid, partidă care poate decide campioana României. 

În prima partidă dintre cele 10 rămase de disputat, Vâlcea joacă miercuri în sala Traian cu Măgura Cisnădie, echipă clasată pe locul 5 cu 33 de puncte.

Antrenorul Bent Dahl, la finalul partidei de la București

Citește și alte știri din handbal:

EXCLUSIV A fost stabilită data pentru alegerile de la FRH » Cine sunt cei patru candidați + au început deja controversele

Și-au luat portar de națională » Transfer important pentru Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
446194735563038
Cony Nick  •  15 Martie 2022, 23:50

.... Verigeanu cred ca ar fi bine sa schimbi antrenorul ...

ceaiuri
ceaiuri  •  15 Martie 2022, 15:07

asa se intampla cand pui un fotbalist sa se ocupe de un club de handbal,se observa de la jucatoarele aduse si care nu au ce cauta in lot...dar cum pana la vara mai sunt cateva luni,iar bani pt ...flori la spatii verzi nu prea sunt,mai bine poate sa scape de un sfert din lot(tot nu mai au obiective)de retrogradat nu au cum...si le mai raman bani in visterie

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close