SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA FLORILOR

Scandal la U. Cluj - SCM Craiova: „Vezi cum vorbești, că aici nu mâni oile!”

Articol de - Publicat marti, 06 aprilie 2021 23:11 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 23:49

Bogdan Burcea, antrenorul Craiovei, a sărit la unul dintre arbitrii partidei, pentru că acesta nu i-a vorbit deloc politicos unei jucătoare, în imediata sa apropiere

În etapa a 15-a a Ligii Naționale, la București, U. Cluj a învins marți cu 27-21 pe SCM Craiova. În minutul 54 al partidei însă, Bogdan Burcea, antrenorul Craiovei, fostul selecționer al echipei naționale, a intrat pe teren, furios de atitudinea celor doi arbitri, cuplul Alexandru Constantin și Laszlo Gal.

Unul dintre arbitri i-a arătat două minute eliminare Anei Maria Țicu, iar aceasta i-a cerut explicații. Arbitrul, pe un ton răstit și deloc politicos, i-a spus: "Hai, ieși mai repede afară!". Burcea era la doi metri distanță și a sărit. "Vezi cum vorbești, că aici nu mâni oile! Ai grijă cum vorbești!". A văzut cartonașul roșu și a fost eliminat.

SCM Craiova a pierdut al treilea meci consecutiv și al zecelea în actuala ediție, fiind pe locul 11 în clasament. Fosta vicecampioană a României, câștigătoarea Cupei EHF în 2018, e într-o situație foarte grea, fiind la un pas de locurile de baraj pentru retrogradare. Clujul, în schimb, a scăpat de ultimul loc în clasament, acumulând acum 6 puncte, unul mai mult decât Activ Ploiești.

”O să mergem în liga a doua, dacă asta se vrea!”

La final, tehnicianul craiovean a continuat pe același ton acid la declarații. "Din păcate, echipa Craiovei a făcut concurs cu acești doi băieți, care sunt mai penibili. Asta e situația, o să meargă Craiova în liga a doua, pentru că sunt destule echipe care performează, care știu jucăria, pe noi chiar ne doare burta și nu putem să ținem pasul. Poate în liga a doua, cu niște jucătoare tinere, reprezintă un proiect mai viabil pentru Craiova", a declarat Burcea.

CSM București, victorie lejeră înainte de Moscova

Tot în etapa a 15-a, CSM București a trecut cu 28-23 de Dacia Mioveni, ultimul meci înainte de returul cu ȚSKA Moscova, din ”sferturile” de finală ale Ligii Campionilor, de duminică. Antrenorul Adrian Vasile nu le-a folosit în acest meci pe Cristina Neagu și Jelena Grubisici. Carmen Martin se află și ea în continuare în carantină după ce s-a infectat cu virusul SARS COV-2. Pivotul Crina Pintea a fost cea mai bună jucătoare a meciului, reușind să marcheze 11 goluri.
Tot în etapa a 15-a, marți, Gloria Bistrița a învins pe Activ Ploiești cu 28-25.

Miercuri sunt programate celelalte patru meciuri ale etapei: Minaur Baia Mare-CSM Galați (10:30), CSM Slatina-HC Zalău (13:15), Dunărea Brăila-Gloria Buzău (16:00, TVR2), Rapid București-SCM Rm. Vâlcea (18:30, TVR1).

Adi Vasile a anunțat lotul pentru „dubla” cu Macedonia de Nord din preliminariile Mondialului

Minaur Baia Mare și-a aflat adversarele din Final 4! Ce urmează pentru maramureșence

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează