SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

Schimbări importante la Gloria Buzău și Gloria Bistrița

Raluca Băcăoanu vine la Bistrita de la campioana României
Raluca Băcăoanu vine la Bistrita de la campioana României

Articol de - Publicat luni, 08 iunie 2020 14:08

Buzăul a adus nu mai puțin de 8 jucătoare noi, iar Bistrița aduce o vicecampioană mondială, dar va avea și un antrenor secund nou

Gloria Bistrița va avea un nou antrenor secund din sezonul viitor. Horațiu Pașca nu va mai lucra cu Radu Moldovan, cel căruia nu i-a mai fost reînoit contractul. În locul său va sosi de la Tg. Mureș Claudiu Evi. Antrenorul coordonator de la Olimpic Tg. Mureș nu va veni cu mâna goală. Andreea Târșoagă (18 ani), interul stânga al "naționalei" de tineret a semnat deja cu Gloria și nu va fi, se pare, singura handbalistă care va veni de la Tg. Mureș. Cert este că Gloria le-a mai transferat în această vară pe Ana Maria Măzăreanu de la Minaur Baia Mare, pe Raluca Băcăoanu de la SCM Rm. Vâlcea, pe Almudena Rodriguez de la Thuringer și pe Natalia Savcin de la Galiceanka Lvov din Ucraina. Nu vor mai face parte din lotul Gloriei Ljubica Nenezici, Ana Maria Inculeț și Teodora Bloj.

7 jucătoare din țară, una din Ungaria

Schimbări importante la Gloria Buzău și Gloria Bistrița
Patricia Moraru este componentă a naționalei de tineret FOTO Dan Potor

Gloria Buzău se pregătește pentru debutul în cupele europene, echipa pregătită de Ovidiu Mihăilă reușind pentru sezonul viitor perfectarea a nu mai puțin de opt transferuri. Vor fi șapte jucătoare de la alte echipe din Liga Națională și una singură din străinătate. Gloria a adus cinci jucătoare străine și trei din România. E vorba de Elena Livrinikj (Rapid), Ada Moldovan (Măgura Cisnădie), Bobana Klikovac (SCM Craiova), Dijana Ujkici (Măgura Cisnădie), Andjela Janjusevici (Siofok), Maria Shteriova (Minaur), Oana Cârstea (Minaur) și Patricia Moraru (U Cluj Napoca). Au plecat în schimb Denisa Șelever, Petra Blazek, Innes Khouildi, Oana Apetrei și Andreea Taivan.

Citește mai multe știri din handbal:

Cristina Neagu și Asma Elghaoui, în echipa ideală a Ligii Campionilor!

Transfer important pentru HCDS Constanța » Conducătorul de joc al naționalei Turciei va evolua pe Litoral

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
sibman
sibman  •  08 Iunie 2020, 21:10

Imagine deosebit de sugestiva cu Patricia Moraru. Si ea ar fi incantata s-o vada

Vezi toate comentariile (1)
Comentează