HANDBAL  ·  LIGA FLORILOR

SCM Craiova, furată la Bistrița! A fost arbitrată de același „cuplu” contestat vehement în ultimele două deplasări

FOTO: Facebook @SCM Craiova
FOTO: Facebook @SCM Craiova

Articol de — Joi, 28 Martie

SCM Craiova, deținătoarea Cupei EHF, a pierdut în deplasarea de la Bistrița, scor 24-26. E al treilea meci cu același cuplu de arbitri în deplasare, toate pierdute. După Cisnădie și Zalău, a urmat Bistrița.

Se apropie finalul de campionat, se stabileasc ierarhiile, dar cresc și problemele de arbitraj în Liga Națională. Joi, în etapa a 20-a, la feminin, Gloria Bistrița- SCM Craiova era un meci extrem de important, ambele echipe bătându-se pentru a prinde un loc în cupele europene. Jocul a fost disputat și foarte echilibrat, dar la final, se pare că rezultatul a fost influențat de deciziile celor doi arbitri, Marius Gheorghișor și Marian State.

Sunt același cuplu pe care Craiova l-a contestat vehement după partidele de la Cisnădie (22-25), în etapa a 4-a, și de la Zalău (22-28), în etapa a 11-a.

La Bistrița, Gheorghișor și State au fluierat într-o singură direcție. Au dictat 5 eliminări de două minute pentru oaspete și doar una, în minutul 59.10, pentru gazde! Craiova a avut goluri valabile și mingea a fost scoasă din poartă la 9 metri, infracțiunile de pași au fost dictate într-o singură parte.

Cu această înfrângere, Craiova a coborât pe locul 6 în clasament, cu 27 de puncte, în timp ce Bistrița a urcat pe 4, cu 30 de puncte.

Vezi și: 

SCM Rm. Vâlcea și CSM București și-au câștigat meciurile din etapa cu numărul 19! Dramatismul continuă în Liga Națională de handbal femininSimona Halep, sărut pasional cu iubitul milionar, în văzul tuturor pe plaja din Mamaia

Libertatea

Comentarii (6)

phlorinn  •  29 Martie 2019, 12:08

Daca acesti arbitrii si-au luat banii e tot ce conteaza. Asta e singurul lucru care conteaza in tara asta muncesti sau nu iti bati joc sau nu trebuie sa iti iei banii.

Octavian Moldovan  •  29 Martie 2019, 11:55

Doar citind titlul si continutul se poate observa amatorismul acestui asa-zis ziarist. Mai precis, in titlu "A fost arbitrată de același „cuplu” contestat vehement în ultimele două deplasări", iar in continutul articolului spune "Craiova l-a contestat vehement după partidele de la Cisnădie (22-25), în etapa a 4-a, și de la Zalău (22-28), în etapa a 11-a.". Deci, dupa acest mascarici, ultimele 2 deplasari au fost in etapele 4 si 11. Revenind la meci, cu ce au fost de vina arbitrii ca oltencele au ratat 2 aruncari de la 7 m? Cu ce au gresit arbitrii ca aceleasi jucatoare scapau mingea in out? Acest glumet care isi spune ziarist, acest Petre Ispirescu al presei sportive, e Praslea cel voinic care nu a fost la meci, dar spune ca marul de aur a fost scos din poarta.

Adrian Constantin Sendroiu  •  28 Martie 2019, 23:11

daca sunt deja evenimente grave este clar ca acea brigada nu mai trevbuie sa arbitreze vreodata Craiova, poate n-ar trebui sa mai arbitreze deloc

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1

Poli Iași - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Dinamo - Craiova

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1