SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA FLORILOR

SCM Craiova, furată la Bistrița! A fost arbitrată de același „cuplu” contestat vehement în ultimele două deplasări

FOTO: Facebook @SCM Craiova
FOTO: Facebook @SCM Craiova

Articol de - Publicat joi, 28 martie 2019 20:59

SCM Craiova, deținătoarea Cupei EHF, a pierdut în deplasarea de la Bistrița, scor 24-26. E al treilea meci cu același cuplu de arbitri în deplasare, toate pierdute. După Cisnădie și Zalău, a urmat Bistrița.

Se apropie finalul de campionat, se stabileasc ierarhiile, dar cresc și problemele de arbitraj în Liga Națională. Joi, în etapa a 20-a, la feminin, Gloria Bistrița- SCM Craiova era un meci extrem de important, ambele echipe bătându-se pentru a prinde un loc în cupele europene. Jocul a fost disputat și foarte echilibrat, dar la final, se pare că rezultatul a fost influențat de deciziile celor doi arbitri, Marius Gheorghișor și Marian State.

Sunt același cuplu pe care Craiova l-a contestat vehement după partidele de la Cisnădie (22-25), în etapa a 4-a, și de la Zalău (22-28), în etapa a 11-a.

La Bistrița, Gheorghișor și State au fluierat într-o singură direcție. Au dictat 5 eliminări de două minute pentru oaspete și doar una, în minutul 59.10, pentru gazde! Craiova a avut goluri valabile și mingea a fost scoasă din poartă la 9 metri, infracțiunile de pași au fost dictate într-o singură parte.

Cu această înfrângere, Craiova a coborât pe locul 6 în clasament, cu 27 de puncte, în timp ce Bistrița a urcat pe 4, cu 30 de puncte.

Vezi și: 

SCM Rm. Vâlcea și CSM București și-au câștigat meciurile din etapa cu numărul 19! Dramatismul continuă în Liga Națională de handbal feminin

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
phlorinn
phlorinn  •  29 Martie 2019, 12:08

Daca acesti arbitrii si-au luat banii e tot ce conteaza. Asta e singurul lucru care conteaza in tara asta muncesti sau nu iti bati joc sau nu trebuie sa iti iei banii.

2372789489623691
Octavian Moldovan  •  29 Martie 2019, 11:55

Doar citind titlul si continutul se poate observa amatorismul acestui asa-zis ziarist. Mai precis, in titlu "A fost arbitrată de același „cuplu” contestat vehement în ultimele două deplasări", iar in continutul articolului spune "Craiova l-a contestat vehement după partidele de la Cisnădie (22-25), în etapa a 4-a, și de la Zalău (22-28), în etapa a 11-a.". Deci, dupa acest mascarici, ultimele 2 deplasari au fost in etapele 4 si 11. Revenind la meci, cu ce au fost de vina arbitrii ca oltencele au ratat 2 aruncari de la 7 m? Cu ce au gresit arbitrii ca aceleasi jucatoare scapau mingea in out? Acest glumet care isi spune ziarist, acest Petre Ispirescu al presei sportive, e Praslea cel voinic care nu a fost la meci, dar spune ca marul de aur a fost scos din poarta.

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  28 Martie 2019, 23:11

daca sunt deja evenimente grave este clar ca acea brigada nu mai trevbuie sa arbitreze vreodata Craiova, poate n-ar trebui sa mai arbitreze deloc

Vezi toate comentariile (6)
Comentează