SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

SCM Craiova - SCM Rm. Vâlcea // Derby de Oltenia » Craiova i-a pus gând rău campioanei

Articol de - Publicat luni, 07 octombrie 2019 19:48

Craiova i-a pus gând rău campioanei și vrea să-i provoace prima înfrângere din actuala ediție, în timp ce Vâlcea vine cu moralul ridicat după victoria din Liga Campionilor.

  • Derby de Oltenia, disputa dintre SCM Craiova și SCM Rm. Vâlcea, se joacă marți, la Craiova, de la ora 18:15, în direct la TVR1.

Partida e una extrem de importantă pentru ambele formații privind ierarhia finală a clasamentului, dar și una a orgoliilor, pentru a arăta încă o dată în plus care e cea mai bună echipă din Oltenia.

Vâlcea e neînvinsă după 5 etape și vine în Bănie după victoria strălucitoare în Liga Campionilor, 34-27 cu Bietigheim. „Ne așteptăm la un meci foarte greu la Craiova. Cu siguranță că oboseala începe să-și spună cuvântul, trebuie să jucăm cel mai bun handbal fiindcă nu ne gândim decât la victorie", a declarat antrenorul campioanei, Florentin Pera. 

Pe de altă parte, gazdele au mari probleme de efectiv. „Acest meci nu vine deloc într-un moment bun pentru noi. Avem multe jucătoare accidentate, iar Vâlcea vine cu moralul ridicat după victoria mare din Ligă. Vom lupta însă și vom da totul pentru victorie. Numai dacă ne vom apăra foarte bine și vom marca goluri ușoare pe contraatac, avem șanse de reușită", a declarat extrema dreapta Zeljka Nikolici.  

Bulgăroaica Ekaterina Djukeva a completat: „Vom intra cu mare ambiție, trebuie să facem cel mai bun meci. Poate și ele vin puțin obosite după meciul de vineri".  

Reintră Cristina Zamfir 

Costin Dumitrescu, antrenorul secund al Craiovei, a trecut în revistă situația accidentărilor la Craiova: „Timea Tătar s-a operat și trebuie să mai stea două luni, Trifunovici și Klikovac s-au antrenat, dar încă nu sunt la capacitate maximă. Vor juca însă, atât cât vor putea. Cristina Zamfir e și ea pe drumul cel bun. În cazul Havroninei, echipa medicală nu a luat o decizie dacă se operează sau nu acum. Era mult mai bine să le avem pe toate pe teren, eram mult mai optimiști", a spus Dumitrescu.  

Craiova e pe locul 8 în clasament, cu 9 puncte, în timp ce Vâlcea e pe 2, cu 15 puncte, ambele cu un meci mai puțin.

Ultimele 5 meciuri directe 

  • 30.04.2017 Vâlcea-Craiova 20-31
  • 10.09.2017 Vâlcea-Craiova 24-28
  • 08.02.2018 Craiova-Vâlcea 25-22
  • 13.09.2018 Vâlcea-Craiova 27-23
  • 14.02.2019 Craiova-Vâlcea 19-25

VEZI ȘI:

ESBJERG - CSM BUCUREȘTI 22-24 // VIDEO „Tigroaicele” infirmă calculele hârtiei și câștigă în deplasare la debutul în grupele Ligii!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează