SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

SCM CRAIOVA - TERTNES BERGEN // Bogdan Burcea, antrenorul oltencelor, este realist: „În procente, șansele noastre sunt de 30%!”

Articol de - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 23:27

SCM Craiova joacă în Cupa EHF împotriva norvegiencelor de la Tertnes Bergen, sâmbătă și duminică, de la ora 18:00.

Deși joacă ambele meciuri din turul 2 pe teren propriu, Craiova pornește cu șansa a doua la calificare din cauza problemelor de lot. 

SCM Craiova va juca sâmbătă și duminică, în sala Polivalentă din Bănie, dubla manșă din turul 2 al Cupei EHF contra norvegiencelor de la Tertnes Bergen. Fosta câștigătoare a trofeului, în 2018, trece printr-o situație foarte grea, având foarte multe jucătoare accidentate. 

„Echipa noastră a ajuns pe locul 10 în Liga Florilor. Au trecut ceva ani de când nu am mai fost acolo, dar situația medicală este foarte, foarte grea. Avem patru jucătoare în afara echipei pentru aceste meciuri, iar acest lucru ne duce în postura de outsideri”, a declarat Bogdan Burcea, antrenorul echipei din Bănie. 

„Bergen este o echipă foarte dinamică, are un joc în mare viteză, asemănător celor de la Vipers Kristiansand cu care am jucat finala Cupei EHF. Ele sunt favorite, clar, dar niciodată nu am pornit de la premisa că un meci e pierdut dinainte. Vom lupta în fața publicului care ne-a încurajat de atâtea ori și s-a dovedit decisiv în rezultatele obținute. Îi asigurăm că nu ne vom preda fără luptă”, promite tehnicianul oltean. 

Tudorică, însărcinată în luna a patra, nu va mai putea juca, la fel ca Timea Tătar sau Bobana Klikovac.  

„Nicoleta Tudorică ne-a ajutat cât a putut, a jucat gravidă, îi mulțumim pentru acest lucru și-i dorim sarcină ușoară în continuare. Tătar va lipsi o perioadă foarte lungă, iar Klikovac nu știm când va relua pregătirea alături de noi. Șansele în această dublă s-au diminuat foarte mult când vorbim de calificare. 

Trifunovici are și ea o ruptură pe bicepsul femural care nu este vindecată sută la sută, Zamfir ne ajută doar pe faza de apărare, a trecut și ea printr-o dublă operație la umăr. De aceea trebuie să fim realiști”, spune Burcea. 

„Nu vreau să dezamăgesc pe nimeni, dar problemele cu care ne confruntăm, ne pun în această postură. În procente, șansele noastre sunt de 30%! Repet, asta nu ne face dinainte învinși. Așa eram creditați și în sezoanele trecute, cu Lada Togliatti sau cu Brest și am reușită să-i învingem”, a încheiat Bogdan Burcea. 

SCM Craiova-Tertnes Bergen va putea fi urmărit pe internet la Oltenia TV.  

PROGRAMUL ECHIPELOR ROMÂNEȘTI ÎN CUPELE EUROPENE

FEMININ 

LIGA CAMPIONILOR 
19.10 - ora 18:00 CSM București-MKS Lublin (Digi, Telekom, LookSport) 
19.10 - ora 20:00 Buducnost-SCM Rm. Vâlcea (Digi, Telekom, LookSport) 

CUPA EHF 
19.10 - ora 18:00 Super Bera Bera-Corona Brașov (în tur: 30-35) 
19.10 - ora 18:00 Galiceanka Lvov-Măgura Cisnădie (în tur: 23-31) 
19.10 - ora 18:00 SCM Craiova-Tertnes Bergen 
20.10 - ora 18:00 SCM Craiova-Tertnes Bergen 

MASCULIN 

LIGA CAMPIONILOR 
20.10 - ora 17:00 Wisla Plock-Dinamo București (Digi, Telekom, LookSport) 

VEZI ȘI:

BUDUCNOST - SCM RM. VÂLCEA // Deplasare infernală » Campioana României înfruntă o echipă cu orgoliul rănit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează