SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM RÂMNICU VÂLCEA - CSM BUCUREȘTI 29-30

SCM RÂMNICU VÂLCEA - CSM BUCUREȘTI 29-30 // Antrenorul Florentin Pera, reținut la final: „Fără momentul ăla eram campioni de astăzi!”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2019 22:55

CSM București s-a impus dramatic, la Vâlcea, în fața lui SCM, scor 30-29, dar oltencele sunt 90 % campioanele României, deoarece au avantajul rezultatelor directe. Florentin Pera, antrenorul gazdelor, laudă unitatea elevelor sale. 

  • Vâlcea păstrează avantajul directelor: e campioană dacă nu se mai încurcă în ultimele 6 etape, indiferent de rezultatele CSM-ului!
  • Vâlcea n-a mai cucerit titlul din 2013, de la desființarea Oltchimului.

„Sunt fericit că am reușit să păstrăm locul 1. Până la urmă este munca echipei, am câștigat la o diferență de 3 goluri la București și ne-am oferit astăzi 3 variante.

Din păcate, am luat gol la ultima fază. E firesc să fiu nemulțumit pentru acel moment. Fără el, eram deja campioni astăzi. CSM a jucat întregul sezon astăzi, nu a fost ușor nici pentru ele. A fost o presiune mare.

Am arătat că și fără jucătoare cu nume ca ale lor, fără mari vedete, putem lupta de la egal la egal. Am arătat că organizarea, munca și unitatea pot compensa”, a declarat Pera pentru TVR 1.

Clasamentul la vârf 

Echipă Meciuri Puncte
1. SCM Rm. Vâlcea 18 51
2. CSM București 17 48
  • O victorie în Liga Națională de handbal feminin este recompensată cu 3 puncte. Pentru egal, echipele primesc un punct. 

Vezi și: 

SCM RÂMNICU VÂLCEA - CSM BUCUREȘTI 29-30 // Vâlcea, 90% campioana României! » Final dramatic, cu gol în ultima secundă! Toate CALCULELE și scenariile

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
carmen.andrei
carmen.andrei  •  14 Martie 2019, 10:58
Postat de crimson.veritas pe 14 Martie 2019, 00:03

Asta e ... ati facut la Valcea o echipa foarte competitiva (national) ... cu resurse putine, munca multa, si implicarea jucatoarelor in ... proiect! Dar poate invatati si d-voastra ... ca nu se schimba portarii in ultimele 30 de secunde ... cand jocul este extrem de precipitat si imprevizibil ... asa lasat poarta goala ... si le-am facut ... cadou adversarelor ... 2p nemeritate! ...:))

Asa o fi cum spui tu. Desi daca nu risti,nu castigi. Si el a vrut mai mult de la meci. Obtinuse egalul. Dar unu,arbitrul de se lauda ca a fluierat repunerea nu a facut-o si chiar daca o facuse, la reluare pozitia lui Cvijic la aruncarea direct la poarta a lui Radicevic necesita anukarea repuberii si reluarea fazei cu toate jucatoarele in spatele liniei de centru. Pe scurt, greseala de arbitraj majora in ultimele secunde cu viciere de rezultat. Era pacat dupa ce s-au chinuit tot meciul sa ciupeasca pt csmb sa nu o faca si pe final. Aia e. Oricum Valcea o surpriza f placuta. Bravo lor.

bellosguardo
bellosguardo  •  14 Martie 2019, 09:04

Bravissimo Pera ! Ai demonstrat ca si pe meleagurile noastre se nasc antrenori !! Cu Valcea pan' la F4 !

1581870215401957
Andronic Popovici  •  14 Martie 2019, 08:48

de departe cel mai bun antrenor al anului ,pe cand si la nationala ,cine stie poate nu trece anul, succes Florentine

Vezi toate comentariile (4)
Comentează