SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM RÂMNICU VÂLCEA - CSM BUCUREȘTI 29-30

SCM RÂMNICU VÂLCEA - CSM BUCUREȘTI 29-30 // Dragan Djukici, după meciul care i-ar putea pecetlui soarta: „Vâlcea are un sezon perfect”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2019 22:44

SCM Râmnicu Vâlcea a pierdut azi meciul cu CSM București, 29-30, dar e în continuare marea favorită la câștigarea titlului de campioană în Liga Florilor. Dragan Djukici, antrenorul bucureștencelor, și-a felicitat elevele la finalul meciului care ar putea fi ultimul pe banca campioanei en-titre.

  • Vâlcea păstrează avantajul directelor: e campioană dacă nu se mai încurcă în ultimele 6 etape, indiferent de rezultatele CSM-ului!
  • Vâlcea n-a mai cucerit titlul din 2013, de la desființarea Oltchimului.

„A fost un meci greu. Felicit Vâlcea, are un sezon cu adevărat magnific. A făcut un sezon perfect, a avut victorii pe linie. Să vedem ce va fi mai departe. Depindem de alte rezultate, dar sperăm în continuare. 

Andrea Lekic nu a fost pregătită din punct de vedere fizic. A dat totul, dar nu a fost suficient. Au fost mai multe jucătoare în situația ei. Am câștigat, dar degeaba”, a declarat Dragan Djukici pentru TVR 1.

„Am pierdut pe mâna noastră. Am arătat o altă față, am avut o răbufnire, dar din păcate nu am câștigat la scorul suficient. Am jucat aici timp de 13 ani, știam cum va fi atmosfera”Oana Manea, pivot CSM București

Clasamentul la vârf 

Echipă Meciuri Puncte
1. SCM Rm. Vâlcea 18 51
2. CSM București 17 48
  • O victorie în Liga Națională de handbal feminin este recompensată cu 3 puncte. Pentru egal, echipele primesc un punct. 

Vezi și: 

SCM RÂMNICU VÂLCEA - CSM BUCUREȘTI 29-30 // Vâlcea, 90% campioana României! » Final dramatic, cu gol în ultima secundă! Toate CALCULELE și scenariile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  14 Martie 2019, 00:06

dragan poti pleca linistit....csm e o manusa mult prea mare pt tine

Vezi toate comentariile (1)
Comentează