SPORTURI  »  HANDBAL  »  PLECARE

SCM Rm. Vâlcea a pierdut-o pe Samara da Silva! Cu cine a semnat campioana României

Articol de - Publicat joi, 27 februarie 2020 19:47

Prefigurata plecare de la SCM Rm. Vâlcea a braziliencei Samara da Silva Vieira (28 de ani) a fost confirmată astăzi.

Krim Ljubljana a anunțat pe site-ul său că Samara a semnat și va îmbrăca din sezonul viitor tricoul fostei duble câștigătoare de Liga Campionilor. Samara da Silva a venit în 2018 la Rm. Vâlcea, din Turcia, de la Uskudar Istanbul. Evoluțiile sud-americancei au fost foarte bune, ajutând echipa să câștige titlul de campioană. De altfel, ea a fost desemnată cea mai bună apărătoare în Liga Națională în sezonul 2018-2019. 

CSM București - SCM Rm. Vâlcea, decis de Samara

În actualul sezon, Samara da Silva a marcat golul victoriei în ultima secundă a derby-ului cu CSM București, SCM Rm. Vâlcea impunându-se cu 20-19! Și în Liga Campionilor evoluțiile braziliencei au fost foarte bune, mai ales în prima parte a sezonului. 

Prestațiile de la Vâlcea au readus-o pe sud-americancă în echipa națională, cu care a participat la Mondialul din Japonia, din decembrie 2019. 

22 de goluria marcat Samara da Silva pentru Vâlcea în actuala ediție a Ligii Campionilor.

Vezi și:

VIDEO+FOTO Scandal cât casa din cauza arbitrajelor! Gloria Buzău, cea mai ajutată echipă din handbalul românesc

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează