HANDBAL  ·  LIGA CAMPIONILOR

SCM RM. VÂLCEA - BUDUCNOST 20-21 // Iulia Dumanska: „E dureros când pierzi la un gol!”

Sambata, 02 Noiembrie

Iulia Dumanska, portarul echipei SCM Râmnicu Vâlcea, a avut o evoluție foarte bună cu Buducnost Podgorica (20-21), în Liga Campionilor, dar nu a putut face nimic la înfrângerea echipei sale. 

Handbalista a avut 14 parade în partida de vineri seara, cu Buducnost Podgorica, de Vâlcea a pierdut dramatic la un gol diferență. Portarul naționalei României era foarte dezamăgită, dar și-a încurajat colegele, nefiind totul pierdut. 

„Experiența, cred eu că și-a spus cuvântul. La Buducnost sunt multe jucătoare care evoluează de mulți ani în Liga Campionilor, pe când la noi, sunt multe debutante. Am încercat să facem un meci bun, mai puține greșeli decât ele, dar nu ne-a ieșit. Este foarte dureros să pierzi la un gol, dar nu avem ce să facem, avem patru meciuri în următoarele 14 zile, trebuie să ne adunăm, să ne uităm mai bine la acest meci, să vedeme fiecare unde a greșit, și să învățăm ceva din asta”, spune Iulia. 

E foarte mulțumită de angajamentul și dăruirea fetelor și e dezamăgită că nu le-au adus fanilor o victorie.  

„Apărările au fost foarte bune, goluri puține primite, dar din păcate nu am reușit să înscriem în situațiile de 1 la 1. Acolo ne-a costat foarte mult. Dar asta e, este echipa mea, trebuie să ne adunăm, să mergem mai departe, pentru că vin meciuri foarte importante, trebuie să rămânem pozitive”, a adăugat Dumanska. 

„A fost o săptămână grea pentru că antrenorul nostru nu a fost cu noi. Am încercat la antrenamente să ne facem treaba cât se poate de bine, ne-am străduit, fiecare dintre noi am încercat să dăm cel mai bun din noi. Nu a fost să fie acum” - Iulia Dumanska 

42%a fost procentajul mingilor parate de Dumanska în disputa cu Buducnost

VEZI ȘI:

SCM RM. VÂLCEA - BUDUCNOST 20-21 // VIDEO Campioana României pierde la limită în grupele Ligii Campionilor! Cum arată ACUM clasamentulRadu Tudor: Dv. cât faceți până la Sibiu? Iohannis: Cât fac cu ce? Jurnalistul: Cu mașina. Răspunsul președintelui

Libertatea

Comentarii (1)

ceaiuri  •  04 Noiembrie 2019, 14:38

singura jucatoare care se ridica la nivelul competitiei

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:00 Fotbal, Liga 2

Rapid - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Handbal M

Dinamo - Chekhovskie Medvedi

Digi 2
19:00 Baschet M

CSM CSU Oradea - Bahçeşehir Istanbul

Digi 4
19:30 Fotbal, Liga 2

Turris Turnu Măgurele - Petrolul

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×