SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Patru absențe importante la SCM Rm. Vâlcea, înaintea derby-ului cu Rapid

Evgenija Minevskaja nu va putea juca împotriva Rapidului FOTO SCM Rm. Vâlcea
Evgenija Minevskaja nu va putea juca împotriva Rapidului FOTO SCM Rm. Vâlcea

Articol de - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021 01:41 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 09:23

RAPID - SCM RÂMNICU VÂLCEA. Irina Glibko, Daria Bucur și Dana Marin au fost depistate cu COVID-19 și nu pot evolua azi. Evgenija Minevskaja s-a operat de o săptămână și va lipsi mai mult timp

SCM Rm. Vâlcea are un meci extrem de important în etapa a 15-a a Ligii Naționale. Oltencele întâlnesc de la ora 18:30 (direct TVR 1) pe Rapid București. Giuleștencele traversează o formă foarte bună. De când echipa e antrenată de Carlos Viver, antrenorul Spaniei, Rapid a pierdut un singur joc, a câștigat șase, iar un meci a terminat la egalitate.

Vâlcea e în luptă cu Minaur Baia Mare pentru locul 2 în clasament, cel care duce teoretic în Liga Campionilor. Numai că, înaintea partidei cu Rapid, Vâlcea are iar probleme de efectiv. Antrenorul Florentin Pera nu le poate folosi azi pe Irina Glibko, Daria Bucur și Dana Marin, care au intrat în izolare fiind infectate cu virusul SARS COV-2, dar nici pe Evgenija Minevskaja, care s-a operat acum o săptămână și va lipsi de pe teren aproximativ o lună și jumătate.

Daria Bucur fusese convocată la națională

Pentru Daria Bucur vestea pică foarte rău. Interul dreapta de la Vâlcea tocmai fusese convocată la echipa națională pentru dubla cu Macedonia de Nord, din preliminariile CM 2021. Era singurul inter dreapta de meserie din lot! În aceste condiții, selecționerul Adi Vasile va trebui să cheme o altă jucătoare.

Vor să-și bată antrenorul

Patru absențe importante la SCM Rm. Vâlcea, înaintea derby-ului cu Rapid
Carlos Viver FOTO Rapid

Interesant este că trei dintre jucătoarele de la Rm. Vâlcea, ibericele Marta Lopez, Alicia Fraga Fernandez și Mireya Gonzalez îl au ca antrenor la echipa națională pe tehnicianul Rapidului, Carlos Viver. Acum două săptămâni ei au calificat împreună Spania la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Acum, cele trei vâlcence vor să-și învingă antrenorul, chiar dacă două dintre ele, Marta Lopez și Alicia Fraga Fernandez vor juca din vară chiar la... Rapid!

Probleme și la Buzău

Tot azi, în etapa a 15-a, de la ora 16:00 (direct TVR2) se va mai disputa un meci extrem de important pentru configurația clasamentului: Dunărea Brăila-Gloria Buzău. Brăila o va putea folosi pe Elena Dache, care a trecut de perioada de carantină după COVID-19. Bianca Tiron este incertă, iar Sazdovska va lipsi cu siguranță. Și la Gloria Buzău a căzut testul COVID Carmen Stoleru, căpitanul echipei. Centrul Andreea Rotaru este și ea accidentată la o mână și nu se știe dacă va putea evolua.

Scandal la U. Cluj - SCM Craiova: „Vezi cum vorbești, că aici nu mâni oile!”

Adi Vasile a anunțat lotul pentru „dubla” cu Macedonia de Nord din preliminariile Mondialului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează