SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM RM VÂLCEA - SAVEHOF 28-20

SCM RM VÂLCEA - SAVEHOF 28-20 // Ann Grete Norgaard: „Sunt fericită la Vâlcea! Știam la ce echipă vin!”

Articol de , - Publicat sambata, 29 februarie 2020 18:06

Daneza Ann Grete Norgaard a ales să joace la Vâlcea pentru a evolua în Liga Campionilor. La 37 de ani, nordica își mai dorește un Final 4.

Ann Grete Norgaard a câștigat Liga Campionilor cu Viborg în 2006. Juca la Viborg când a venit oferta de la SCM Rm. Vâlcea. Nu a stat pe gânduri. Și-a făcut bagajul și a zburat în România. Mirajul Ligii Campionilor încă există.

- Ann, tu ai declarat că ai acceptat să vii la Vâlcea pentru a juca în Liga Campionilor, nu?

- Da, și sunt foarte fericită! Am reușit să jucăm și să ne calificăm între primele opt echipe ale Europei. Nu e puțin lucru.

- Cum a fost cu Savehof?

- Se știe, ultimele două săptămâni au fost extrem de grele pentru noi, cu multe probleme de sănătate la fete. Sunt mândră de felul cum am reușit să ne mobilizăm și să strângem rândurile. Cu Savehof am preluat controlul după primele cinci minute și nu ne-am mai uitat înapoi. Sunt extrem de mulțumită de ceea ce se întâmplă aici la Vâlcea, atmosfera de la meci este uimitoare, spectatorii ne împing de la spate.

+18 FOTO

- Ce preferi în sferturile de finală?

- Suntem cu toții conștienți că în sferturi vom da de o echipă și mai puternică, dar eu cred că nimic nu e stabilit dinainte. Echipa noastră are potențial și toate aceste partide pe care le-am jucat ne vor ajuta și în viitorul sezon.

- Să fie Esbjerg, un prilej de a ajunge acasă?

- Am jucat cu Esbjerg și parcă mi-aș dori altceva. Mai bine cu Metz, cred eu. Oricum, va trebui să tratăm cu multă seriozitate fiecare meci de acum înainte.

- Vine și finala campionatului, de la București, în 11 martie.

- Din acest moment nu mai avem voie la pași greșiți. Eu îmi doresc sp câștigăm campionatul și de aceea mergem la București să câștigăm. În plus, îmi doresc enorm un Final 4. Și nu cred că numai eu. Orice handbalistă visează să ajungă la Budapesta.

SCM RM VÂLCEA - SAVEHOF 28-20 // Ann Grete Norgaard: „Sunt fericită la Vâlcea! Știam la ce echipă vin!”

Primele patru echipe se califică în "sferturi". Penultima etapă, azi: Vâlcea-Savehof 28-20, Brest-Krim 37-26; duminică: Buducnost-Gyor (18:00)

SCM RM VÂLCEA - SAVEHOF 28-20 // VIDEO+FOTO Victorie și calificare! Campioana României e în sferturile Ligii Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează