Comentarii (6)

xac13  •  10 Martie 2020, 11:47

Sanse ,teoretice, pentru cele doua echipe romanesti . Bucurestencele au piedut acasa o clasare mai buna in clasament , este foarte greu sa joci un sezon fara toata partea dreapta , acest nivel nu te iarta ( culmea nici eventualele'' viitoare'' transferuri nu se arata INTERESANTE de partea dreapta !!!). Nici nu vreau sa-mi imginez un Final Four fara Gyor , federatia maghiara fiind cea care plateste !!! acest turneu . Chiar si in cazul unui esec al unguroaicelor ( cate mai sunt ele in echipa !!!) la Bucuesti , doar imi imaginez atmosfera , sicanele si ARBITRAJUL din ungaria !!! Valcea are o sansa frumoasa ,chiar daca teoretica , sa incurce echipa franceza !!! pacat de retur in deplasare !!!

ceaiuri  •  09 Martie 2020, 15:14

se stia adversara de acum o sapt ,dupa meciul cu suedezele,ambele echipe au sanse(gyor e de invins...au patit-o si in campionat ,valcencele cu o aparare buna pot produce o mare surpriza)deci multa bafta

catalynn  •  08 Martie 2020, 23:58

Mai prost de atât nici nu se putea însă aici nu e vorba de ghinion, au avut șansa tot sezonul sa lupte pt o clasare care sa permită evitarea unor astfel de echipe. Însă nu se știe niciodată, însăși calificarea pana in aceasta faza este o reusita in sine, deci chiar dacă nu pleaca favorite ambele echipe din România au șansa lor. E și cazul dinamoviștilor in meciurile cu PSG, nu au absolut nimic de pierdut având însă șansa de a realiza o performanta deosebita. Succes tuturor!

danisberg  •  08 Martie 2020, 23:52
Postat de magura pe 08 Martie 2020, 23:37

Nu se stie! Eu zic ca ambele echipe romanesti, au sansa lor! Gyor Audi ETO poate fi invinsa, iar Metz Handball, nu este asa o mare forta in handbalul feminin. Poate fi invinsa si ea! A invins-o CSM!!

Sigur ca nu se stie, dar doar in masura necesitatii de a mai fi jucate! Imi aduc aminte de un film cu Jim Carrey, cand o intreba pe una daca are vreo sansa. Si ea-i spunea: "una la un milion". Reactia lui: "Uraaa, am o sansa!" Asa, cu toata politetea, si dvs: "nu se stie!". Pai da, de-aia se joaca, desi diferenta e suficienta cat eurohandbalul sa poata da o directiva conform careia sa nu se mai piarda resurse cu meciurile astea patru. Dar de ce sa se complice?

magura  •  08 Martie 2020, 23:37
Postat de clujcampion pe 08 Martie 2020, 22:57

Deci out si csm si valcea ..

Nu se stie! Eu zic ca ambele echipe romanesti, au sansa lor! Gyor Audi ETO poate fi invinsa, iar Metz Handball, nu este asa o mare forta in handbalul feminin. Poate fi invinsa si ea! A invins-o CSM!!

clujcampion  •  08 Martie 2020, 22:57

Deci out si csm si valcea ..

Comentează