SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

SCM Rm. Vâlcea și-a aflat adversara din „sferturile” Ligii Campionilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2020 21:40

Campioana României, SCM Rm. Vâlcea, și-a aflat adversarul din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Metz, campioana Franței, vine la Rm. Vâlcea! 

Franțuzoaicele au pierdut astăzi ultimul meci din prima grupă principală, 29-30 cu Esbjerg, în Danemarca. Echipa pregătită de Emmanuel Mayonnade, cel care a dus Olanda la titlul mondial anul trecut, a condus cu 19-14 la pauză, dar a pierdut partea a doua cu 6 goluri! Cu victoria în fața Metzului, Esbjerg a trecut peste Rostov Don în clasament și a terminat pe doi. 

Țintarul sferturilor de finală în Ligă

  • CSM București-Gyor Audi ETO
  • SCM Rm. Vâlcea-Metz Handball
  • Rostov Don-Brest Bretagne
  • Buducnost-Esbjerg

Meciurile din „sferturi” se joacă pe 3/5 aprilie, pe terenul primelor formații, returul pe 10/12 aprilie.  

Vezi și:

Coronavirusul poate afecta grav și handbalul românesc: 3 evenimente majore sunt în pericol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
xac13
xac13  •  10 Martie 2020, 11:47

Sanse ,teoretice, pentru cele doua echipe romanesti . Bucurestencele au piedut acasa o clasare mai buna in clasament , este foarte greu sa joci un sezon fara toata partea dreapta , acest nivel nu te iarta ( culmea nici eventualele'' viitoare'' transferuri nu se arata INTERESANTE de partea dreapta !!!). Nici nu vreau sa-mi imginez un Final Four fara Gyor , federatia maghiara fiind cea care plateste !!! acest turneu . Chiar si in cazul unui esec al unguroaicelor ( cate mai sunt ele in echipa !!!) la Bucuesti , doar imi imaginez atmosfera , sicanele si ARBITRAJUL din ungaria !!! Valcea are o sansa frumoasa ,chiar daca teoretica , sa incurce echipa franceza !!! pacat de retur in deplasare !!!

ceaiuri
ceaiuri  •  09 Martie 2020, 15:14

se stia adversara de acum o sapt ,dupa meciul cu suedezele,ambele echipe au sanse(gyor e de invins...au patit-o si in campionat ,valcencele cu o aparare buna pot produce o mare surpriza)deci multa bafta

catalynn
catalynn  •  08 Martie 2020, 23:58

Mai prost de atât nici nu se putea însă aici nu e vorba de ghinion, au avut șansa tot sezonul sa lupte pt o clasare care sa permită evitarea unor astfel de echipe. Însă nu se știe niciodată, însăși calificarea pana in aceasta faza este o reusita in sine, deci chiar dacă nu pleaca favorite ambele echipe din România au șansa lor. E și cazul dinamoviștilor in meciurile cu PSG, nu au absolut nimic de pierdut având însă șansa de a realiza o performanta deosebita. Succes tuturor!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează