SPORTURI  »  HANDBAL  »  EHF EUROPEAN LEAGUE

SCM Rm. Vâlcea a câștigat clar primul meci din grupele EHF European League

SCM Rm. Vâlcea - Vaci // foto: Facebook @ SCM Râmnicu Vâlcea - Handbal feminin
SCM Rm. Vâlcea - Vaci // foto: Facebook @ SCM Râmnicu Vâlcea - Handbal feminin

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 ianuarie 2022 17:28 / Actualizat duminica, 16 ianuarie 2022 18:07

SCM Rm. Vâlcea a câștigat primul meci din grupele EHF European League, scor 39-29 cu echipa maghiară Vaci.

Oltencele au început grupa de EHF European League în cel mai bun mod posibil. SCM a câștigat detașat împotriva celor de la Vaci, ocupanta locului 5 în campionatul din Ungaria.

După câteva minute de echilibru pe tabelă, elevele lui Bent Dahl au reușit să se desprindă de adversare și au condus la pauză cu 10 goluri, 21-11.

Buducnost - CSM București 20-28 » „Tigroaicele” câștigă primul lor meci al anului în Liga Campionilor
BUDUCNOST - CSM BUCUREȘTI
Buducnost - CSM București 20-28 » „Tigroaicele” câștigă primul lor meci al anului în Liga Campionilor

SCM Rm. Vâlcea a câștigat primul meci din grupele EHF European League

SCM s-a distanțat la 12 reușite în startul reprizei secunde, dar a scăzut nivelul pe final, când Vaci s-a apropiat și la 6 goluri. Minutele excelente din final au făcut ca echipa din Vâlcea să încheie meciul cu 10 goluri în față, 39-29.

Asma Elghaoui a fost cea mai bună marcatoare din tabăra oltencelor, cu 11 reușite, 6 peste Gonzalez și Liscevic, 7 peste Levchenko. A fost cel mai bun meci din cariera tunisiencei în competițiile europene. Până la meciul de astăzi, Asma nu marcase vreodată mai mult de 7 goluri într-un meci din competițiile europene.

„Sunt foarte satisfăcut cu modul în care am jucat în prima repriză. Ne-am pregătit foarte bine în ultimele zile, știam că pot fi adversare dificile. Nu sunt atât de fericit cu repriza a doua, dar am terminat la 10 goluri în față. Înainte de meci aș fi zis că un astfel de rezultat ar fi fantastic”, a comentat antrenorul Bent Dahl.

Celălalt meci din grupă, jucat sâmbătă, s-a încheiat cu victoria celor de la Viborg, 27-24 cu Chambray Touraine. Etapa viitoare, pe 22 ianuarie, SCM va juca în deplasare, în Franța, cu Chambray Touraine. Primele două echipe din cele 4 grupe merg în faza sferturilor de finală.

Super-transfer reușit de CSM București! » „Tigroaicele” au adus o campioană mondială, europeană și olimpică

Prima mare surpriză a Europeanului de handbal s-a petrecut chiar în sala de 220 de milioane de euro a maghiarilor! Rezultatele zilei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează