SPORTURI  »  HANDBAL  »  FINAL FOUR

VIDEO+FOTO Surpriză colosală în semifinala Ligii Campionilor la handbal masculin » Cine i-a eliminat pe milionarii de la PSG

Danezii de la Aalborg s-au calificat în premieră în finala Ligii Campionilor la handbal masculin! Au trecut în semifinala Final Four-ului de la Koln de PSG, scor 35-33. +9   FOTO
Danezii de la Aalborg s-au calificat în premieră în finala Ligii Campionilor la handbal masculin! Au trecut în semifinala Final Four-ului de la Koln de PSG, scor 35-33.

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 iunie 2021 17:59 / Actualizat sambata, 12 iunie 2021 18:20

Danezii de la Aalborg s-au calificat în premieră în finala Ligii Campionilor la handbal masculin! Au trecut în semifinala Final Four-ului de la Koln de PSG, scor 35-33. 

  • În cealaltă semifinală, începând cu ora 19:00, se întâlnesc Nantes și Barcelona, echipă pregătită de Xavier Pascual, viitor antrenor al lui Dinamo.

Aalborg, campioana Danemarcei, a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria recentă a handbalului. Nu doar eliminarea milionarilor de la PSG, ci întregul parcurs din actualul sezon al Ligii Campionilor.

Aalborg, în finala Ligii Campionilor la handbal masculin

Danezii au încheiat grupa B principală pe locul 4. În optimile de finală au trecut dramatic de Porto, datorită golurilor înscrise în deplasare. În „sferturi” au reușit primul miracol, eliminând-o pe Flensburg, liderul din Germania.

+5 FOTO

Astăzi, la Koln, Aalborg părea victimă sigură. A fost condusă pe durata întregii prime reprize, iar deficitul a devenit și mai important după reluare. S-a ajuns la 5 goluri diferență în favoarea lui PSG, un moment de răscruce. 

Aalborg a devenit o mașinărie de goluri, a surprins cu atacuri rapide și a irosit rar aruncările. A înscris nu mai puțin de 22 de goluri în cele 30 de minute din partea secundă și merge într-o finală nesperată de Ligă. Este prima echipă daneză care ajunge în ultimul act!

8 goluria marcat suedezul Felix Claar, cel mai bun om al semifinalei. De cealaltă parte, Remili a înscris 7 goluri, iar vedeta Mikkel Hansen a contribuit cu 6 reușite.

4 meciuri directese mai disputaseră între PSG și Aalborg. Francezii se impuseseră de fiecare dată

Citește și alte știri din handbal:

Ultimele noutăți din handbal » Trei jucători importanți pleacă de la Dinamo + Cea mai bună junioară din România a ajuns la Slatina

Dinamoviștii au pe cine susține la Final Four-ul Ligii Campionilor: pe Xavier Pascual, viitorul antrenor din Ștefan cel Mare!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează