SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Semne bune! » Oltchim a început în trombă noul sezon

Marija Jovanovici a uimit asistenţa cu look-ul său
Marija Jovanovici a uimit asistenţa cu look-ul său

Articol de - Publicat sambata, 06 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 05 august 2011 21:52

În anul în care vrea să cîştige Liga Campionilor, Oltchim a început sezonul în trombă: ieri a învins la Cluj cu 45-18 pe Bekescsaba şi cu 45-25 pe CSM Bucureşti.

"Galacticele" de la Oltchim au făcut spectacol ieri, în primele lor apariţii din actualul sezon. După perioadele de pregătire fizică, de la mare şi munte, elevele lui Radu Voina au primit, în sfîrşit, mingea.

Au jucat primul meci la Trofeul FRH 75 de ani, cu CSM Bucureşti, locul 3 în ediţia trecută a Ligii Naţionale, dar s-au încălzit mai întîi împotriva maghiarelor de la Bekescsaba. Chiar dacă nu s-au concentrat prea mult asupra apărării, în ofensivă vîlcencele au arătat mare poftă. Au marcat la foc automat şi au învins cu 45-18 (23-11) pe Bekescsaba şi cu 45-25 (20-14) pe CSM Bucureşti.

Radu Voina a rulat tot jocul şi a încercat ca fiecare dintre elevele sale să stea în teren acelaşi număr de minute. Noile achiziţii, Aurelia Brădeanu, Oana Chirilă, Sanela Knezevici şi Marija Jovanovici, au îmbrăcat prima oară tricoul campioanei României, iar impresia lăsată a fost una excelentă.

Surpriza Zalău
Oltchim va juca azi, de la ora 13:00, finala trofeului de la Cluj, cu HC Zalău. Echipa lui Gheorghe Tadici a făcut aseară un joc foarte bun în faţa vicecampioanei Jolidon Cluj. Gazdele au condus cu 17-12 la pauză, dar în partea a doua sălăjencele au făcut o a doua repriză fantastică. Impulsionată de Valeria Beşe, fosta jucătoare a Oltchimului, dar şi de intervenţiile spectaculoase ale goalkeeperului Mureşan, HC Zalău a întors rezultatul şi a cîştigat cu 25-24. Jolidon şi CSM Bucureşti se vor întîlni azi, de la ora 11:00, în finala mică a turneului.

Cu un look nou
Marija Jovanovici a jucat ieri primul meci pentru Oltchim. Fostul căpitan de la Buducnost Podgorica a marcat patru goluri şi a arătat o tehnică desăvîrşită în teren. Ea a surprins şi prin faptul că a apărut cu un look nou faţă de prima apariţie în România. Plecată la Podgorica pentru a-şi pune viză de lungă şedere în România, la întoarcere Marija a apărut coafată cu totul altfel. S-a tuns scurt şi s-a şi vopsit.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează